Fagro is onderdeel van

Zekeriya Demirel
Senior Consultant

Collega Zekeriya over Fagro: “Als interim professional krijg je alle aandacht en mogelijkheden om optimaal te presteren!”

Ik ben Zekeriya Demirel, 34 jaar en sinds november 2014 in dienst bij Fagro. Momenteel ben ik werkzaam op een opdracht bij de Universiteit van Wageningen.

Waarom Fagro?

Na mijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik de interim-wereld ingestapt. Hier heb ik opdrachten bij diverse accountantskantoren uitgevoerd.
Uiteindelijk ben ik bij mijn laatste opdrachtgever in dienst getreden en heb ik hier 4 jaar gewerkt. Na deze 4 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij mijn voorkeur sterk uitging naar een terugkeer in de interim-wereld. Zodoende ben ik in november 2014 bij Fagro gestart.

Bij mijn eerste gesprek bij Fagro werd mij meteen duidelijk dat Fagro een organisatie is waar de driehoek “interim professional,  opdrachtgever en Fagro” centraal staan. Als interim professional krijg je alle aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden om optimaal te presteren bij de opdrachtgever, waarbij je ook als ambassadeur van Fagro optreedt. De nadruk op deze driehoeksverhouding, de informele sfeer en de focus jou als medewerker heeft mij ervan overtuigd dat Fagro voor mij de werkgever is om voor te werken.

Mijn ervaring bij Fagro

Naast een opdracht in de accountancy heb ik vooral opdrachten gehad in de woningcorporatiebranche. In deze branche heb ik diverse opdrachten vervuld van leider jaarrekeningtraject tot projectadministrateur/-controller en financial controller. Inmiddels ben ik aan mijn vijfde opdracht begonnen bij de Wageningen Universiteit als Financial Controller Bedrijfsbureau.

Door de diversiteit in de opdrachten en de opdrachtgevers blijft het werk interessant en krijg ik voldoende mogelijkheden om mijzelf (vakinhoudelijk en op persoonlijk gebied) te ontwikkelen. Hierdoor heb ik inmiddels voldoende ervaring en inzichten om bij opdrachtgevers een toegevoegde waarde te kunnen leveren, door bijvoorbeeld een andere invalshoek te kiezen of een outside-in blik te hebben.

Mijn ambitie

Met de hulp van Fagro streef ik er naar om binnen nu en 5 jaar een leidinggevende functie te vervullen. Dit ga ik bereiken door onder andere een opleiding en de interne trainingen van de Fagro Academy te volgen. Daarnaast zal ik meer opdrachten in de richting van controller vervullen om zodoende de nodige ervaring en kennis in de praktijk op te doen. De ondersteuning en begeleiding van mijn Business Manager gaat me hier bij helpen.

 

Wil jij ook weten wat Fagro als werkgever voor jou zou kunnen betekenen? Solliciteer dan direct via onderstaande link of bekijk onze vacatures! Neem vrijblijvend contact op met onze recruiters Jeannot Sporck of Laura van Oppen. Dit kan via e-mail: j.sporck@fagro.nl of l.vanoppen@fagro.nl. Telefonisch contact opnemen? Bel naar 06-307 562 52 (Jeannot) of 06-488 06936 (Laura).

Of solliciteer direct door middel van onderstaande formulier!

Andere collega's

Mike van Daal: “Ik kan mij hier in het verlengde van mijn studie ontwikkelen”

Mike van Daal

Finance Consultant

Junior consultant Pjotr: “Bij Fagro doe ik snel ervaring in finance op”

Pjotr Bakens

Junior Finance Consultant

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Malte Remmler

Finance consultant

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.