Fagro is onderdeel van

Marle
Junior Consultant

Junior consultant Marle vertelt over het Fagro Development Program: “Je ontwikkelt jezelf heel makkelijk!”

Het Fagro Development Program is speciaal ontworpen voor de startende en junior finance professionals tot 2 jaar werkervaring. Het programma is er op gericht om startende finance professionals een optimale groei te laten doormaken.

Het Fagro Development Program is speciaal ontworpen voor de startende en junior finance professionals tot 2 jaar werkervaring. Het programma is er op gericht om startende finance professionals een optimale groei te laten doormaken. Hierbij wordt theorie en praktijk in een mooie mix aangeboden. In dit filmpje vertelt Marle meer over het Development Program én over werken bij Fagro. Wil je na het bekijken van dit filmpje nog meer horen over wat Marle te vertellen heeft over werken als interim Finance Professional? Lees dan ook het interview met haar!

 

Wil jij ook weten wat Fagro als werkgever voor jou zou kunnen betekenen? Solliciteer dan direct via onderstaande link of bekijk onze vacatures! Neem vrijblijvend contact op met onze recruiters Jeannot Sporck of Laura van Oppen. Dit kan via e-mail: j.sporck@fagro.nl of l.vanoppen@fagro.nl. Telefonisch contact opnemen? Bel naar 06-307 562 52 (Jeannot) of 06-488 06936 (Laura).

Of solliciteer direct door middel van onderstaande formulier!

Andere collega's

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Malte Remmler

Finance consultant

Finance consultant Sander: “Klanten ontvangen me met open armen”

Sander Ebben

Finance consultant

Collega David Hoeksema is ambitieus en werkt bij Fagro: “Als het beter kan, waarom dan stoppen bij goed?”

David Hoeksema

Medior Financial consultant

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.