Fagro is onderdeel van

Merel Emonts
Medior Consultant

Merel vertelt over haar opdrachten bij Fagro: “Ik heb een brede interesse op het gebied van finance en kan op deze manier meer kennis opdoen.”

Merel Emonts, is 24 jaar en sinds september 2016 werkzaam bij Fagro. “Ik heb een brede interesse op het gebied van finance en doe via Fagro veel kennis op. Naast de externe opdrachten biedt Fagro ook een informele en gezellige club aan collega’s.”

Ik ben Merel Emonts, 24 jaar en sinds september 2016 werkzaam bij Fagro. Momenteel ben ik werkzaam bij Vebego Service Center op de afdeling grootboek. Vebego is actief in facility services, de publieke sector en de gezondheidszorg. Het Vebego Service Center verzorgt binnen dit collectief hoogwaardige integrale dienstverlening op het gebied van finance, personeel en salarisadministratie.

Waarom Fagro?

Tijdens mijn stage werd ik benaderd door een docent. Via de docent ben ik voorgesteld bij Fagro. Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie ben ik breed opgeleid. Dus welke branche, bedrijven en functies bij mij passen, kan ik gaan uitzoeken via Fagro. Ik heb een brede interesse op het gebied van finance en kan op deze manier meer kennis opdoen. Daarnaast biedt Fagro verschillende opleidingsmogelijkheden en trainingen aan wat mij aanspreekt.

Mijn ervaring bij Fagro

Mijn eerste opdracht was bij Proteion als grootboek medewerker. Hier assisteerde ik bij de maandafsluiting, monitorde ik de werkkostenregeling en stelde ik liquiditeitsprognoses en de kaderregeling op. Mijn tweede opdracht was bij de gemeente Weert. Ik assisteerde hier de afdeling Jeugd en WMO tijdens de accountants controle door de specificaties te maken va alle grootboekrekeningen. Vervolgens ben ik bij de gemeente Maastricht gestart als junior financieel adviseur op de afdeling Inkoop Sociaal Domein. Mijn taken hadden vooral betrekking op het opstellen van de eindafrekening van 2015/2016 van de Jeugd en WMO voor de zorgaanbieders en de Zuid-Limburgse gemeenten. Het doel hiervan was dat de zorgaanbieders hun geleverde zorg betaald kregen. In november 2017 ben ik begonnen bij het Vebego Service Center op de afdeling grootboek. De werkzaamheden die ik onder andere uitvoer zijn het uitvoeren van de maandafsluiting, rapportages maken, liquiditeitsrapportage opstellen en het uitvoeren van de btw aangifte en de Procure-to-pay audit. Daarnaast houd ik mij nog bezig met het optimaliseren van processen en kennismanagement wat inhoudt dat ik samen met mijn externe collega’s er voor zorg dat alle kennis die binnen ons team is, zo goed mogelijk proberen vast te leggen door onder andere werkinstructies en algemene kennisdelingen. Ik wil zoveel mogelijk vastleggen zodat anderen ook toegang hebben tot deze informatie.

Mijn ambitie

Mijn ambitie is om nog een master te volgen. Welke master dat gaat worden wil ik in de komende twee jaar gaan ontdekken. Verder wil ik mij graag verder ontwikkelen op de soft skills, zoals communiceren en ook profileren. Daarnaast wil ik graag meer leren op het gebied van FinTech, omdat dit de toekomst is.

Sfeerimpressie

Naast de externe opdrachten biedt Fagro ook een heel informele en gezellige club aan collega’s. Je collega’s zie je niet zo vaak. Tijdens trainingen, meetings en uitjes kun je bijpraten. Fagro organiseert  verschillende activiteiten en bedrijfsfeesten om de contacten te onderhouden. Alle collega’s zijn goed bereikbaar voor eventuele vragen of gewoon een praatje.

 

Wil jij ook weten wat Fagro als werkgever voor jou zou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze recruiters Jeannot Sporck of Laura van Oppen. Dit kan via e-mail: j.sporck@fagro.nl of l.vanoppen@fagro.nl. Telefonisch contact opnemen? Bel naar 06-307 562 52 (Jeannot) of 06-488 06936 (Laura).

Of solliciteer direct door middel van onderstaande formulier!

Andere collega's

Mike van Daal: “Ik kan mij hier in het verlengde van mijn studie ontwikkelen”

Mike van Daal

Finance Consultant

Junior consultant Pjotr: “Bij Fagro doe ik snel ervaring in finance op”

Pjotr Bakens

Junior Finance Consultant

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Malte Remmler

Finance consultant

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.