Fagro is onderdeel van

Myrthe
Medior Consultant

Myrthe is weer terug bij Fagro: “Bij Fagro heb ik het gevoel dat ik mezelf kan zijn en gewaardeerd wordt om mijn kwaliteiten!”

Myrthe is terug van weg geweest. Lees in dit interview waarom zij toch liever als Fagro consultant aan de slag is met interim werk. 

Stel jezelf even kort voor!

Hoi! Ik ben Myrthe, 36 jaar, ik woon met mijn man en twee katten in Maastricht en ik ben sinds 1-1-2020 weer terug in dienst bij Fagro. Inderdaad, terug – ik heb al eens bij Fagro gewerkt van 2008 t/m 2011 direct na mijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Zuyd.

Waarom heb je (weer) de overstap gemaakt van niet interim naar interim?

Voordat ik in dienst kwam bij Fagro had ik een super leuke baan als Controller bij Mercedes-Benz CAC in Maastricht. Daar ben ik 3 jaar in dienst geweest. Waarom ik de overstap heb gemaakt terwijl ik zo’n leuke baan had? Omdat ik verandering nodig heb. Het werk daar was heel uitdagend en ik ging met plezier. Maar ik wilde weer eens iets nieuws, andere omgeving, ander soort uitdagingen… Het onbekende aan het interim werk trekt me: Waar ga ik nu terecht komen? Wat worden mijn uitdagingen?

Mijn vrienden vergelijken me wel eens met Pipi Langkous om mijn “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” mentaliteit. Natuurlijk is het niet zo spannend als ik nu schets, Fagro stuurt je niet op een opdracht die je niet aankunt, maar de spanning van te voren is er altijd. Dat vind ik heerlijk.

Welke overwegingen heb je bij jouw keuze gemaakt?

Ik ben snel uitgekeken op dingen en wil me blijven ontwikkelen. 3 jaar op dezelfde plek werken is mijn record tot nu toe. Dat kun je natuurlijk zelf doen door elke twee jaar te switchen van werkgever, alleen staat dat uiteindelijk niet netjes op je CV. Om deze redenen is interim werk de uitkomst: je krijgt afwisseling, je doet brede ervaring op door alle verschillende projecten die je doet en je blijft jezelf ontwikkelen. Daarnaast zorgt Fagro voor de projecten.

 Wanneer zou je iemand interim werk adviseren?

Er zijn verschillende redenen om voor interim te kiezen:

  • Ben je net van school en weet je niet zo goed wat je wilt gaan doen.
  • Wil je snel groeien en je kennis verbreden.
  • Houd je van afwisseling en nieuwe uitdagingen (mijn hoofdreden).

Waarom Fagro?

Fagro is een fijne club. Je wordt ingedeeld in een team dat bij je past, geluisterd naar wat jij belangrijk vindt & waar jij waarde aan hecht en er wordt veel aandacht besteed aan je ontwikkeling. Fagro Acadamy organiseert veel seminars, trainingen, workshops om je kennis (en soft skills) te verbreden en er zijn mogelijkheden om opleidingen te doen.

Bij Fagro heb ik het gevoel dat ik mezelf kan zijn en gewaardeerd word om mijn kwaliteiten. Er is een open sfeer en iedereen is op gelijke voet met elkaar – ik ben blij om terug te zijn!

Wil jij ook weten wat Fagro als werkgever voor jou zou kunnen betekenen? Solliciteer dan direct via onderstaande link of bekijk onze vacatures! Neem vrijblijvend contact op met onze recruiters Jeannot Sporck of Laura van Oppen. Dit kan via e-mail: j.sporck@fagro.nl of l.vanoppen@fagro.nl. Telefonisch contact opnemen? Bel naar 06-307 562 52 (Jeannot) of 06-488 06936 (Laura).

Of solliciteer direct door middel van onderstaande formulier!

 

Andere collega's

Mike van Daal: “Ik kan mij hier in het verlengde van mijn studie ontwikkelen”

Mike van Daal

Finance Consultant

Junior consultant Pjotr: “Bij Fagro doe ik snel ervaring in finance op”

Pjotr Bakens

Junior Finance Consultant

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Malte Remmler

Finance consultant

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.