Fagro is onderdeel van

Kennisevent voor Relaties

Rondetafelsessie: ‘CFO bemoei je (niet) met HR’

11 juni 2024
16:00

Uitnodiging rondetafelbijeenkomst 11 juni 2024

‘CFO bemoei je (niet) met HR’

 

Beste relatie,

Namens Fagro en Putmans Next Level nodigen we je graag uit voor een rondetafelsessie met als thema: ‘CFO bemoei je (niet) met HR’. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd op 11 juni van 16.00 uur tot 19.00 uur bij vergadercentrum Meeters (IBN), Hockeyweg 5 te Uden.

Wat zijn de voor- en nadelen wanneer een CFO eindverantwoordelijk is voor HR in een organisatie? Misschien zit je als CFO wel helemaal niet te wachten op deze verantwoordelijkheid, of vind jij als HR Manager juist dat HR evenveel invloed heeft op de bedrijfsdoelen als finance? Misschien vind je als CFO dat HR vooral een operationele of administratieve functie heeft, maar geen directe rol speelt bij het sturen van de organisatiestrategie. Ontdek samen met gelijkgestemde vakgenoten wat de ideale situatie is in de praktijk.

Onder leiding van Marlieke Putmans, eigenaar van Putmans Next Level, zullen we dieper ingaan op onderzoek en delen we ervaringen uit de praktijk.

Voor wie?

Ben jij eindverantwoordelijk voor HR, neem dan jouw CFO mee. Ben je CFO, neem dan jouw HR Directeur mee! Mocht een van beiden niet kunnen, dan ben je ook alleen van harte welkom. Graag per individu aanmelden.

Programma
De avond wordt geopend door een interessante spreker, gevolgd door een interactieve sessie met de aanwezigen. Aansluitend is er de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een heerlijk diner.

16:00 – 16.30 uur

Ontvangst

16.30 – 18:00uur

Rondetafelsessie

18:00 – 18:30 uur

Reflectie & afsluiting

Vanaf 18:30

Diner & netwerken

Aanmelden en kosten
Deze rondetafelsessie is gratis. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan Esther Haans, via e.haans@fagro.nl. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen inzichten te delen!

Karin Donkers en Bart Breuer, Business Managers Fagro

Bekijk ook

sep
11

Training Strategisch beïnvloeden

jan
18

Fagro Ontbijt

sep
13

Senioriteit aan tafel

sep
11

Training Power BI – Basis

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.