Fagro is onderdeel van

Het laatste nieuws

One week report makeover

Heeft u ook het gevoel dat u meer uit de binnen uw organisatie aanwezige data kunt halen? Bent u niet tevreden over uw huidige rapportages? Met de ‘One week report makeover’ van Fagro laten we u binnen een week de potentie van nieuwe technieken op het gebied van data visualisatie zien.

Onze aanpak

1. We beginnen met een intake waarbij we uitvoerig ingaan op de huidige situatie en de problematiek die hierbij speelt. Op basis hiervan stellen we een actieplan op en stemmen we de doelstellingen van de make over met u af.

2. Aan het einde van de week laten we u de potentie zien van de binnen uw organisatie aanwezige data. Door middel van een mock up/proof of concept
krijgt u een goed idee van de mogelijkheden.

3. Is hiermee uw interesse gewekt, dan kunnen wij dit in de daaropvolgende weken doorontwikkelen naar een werkend prototype of, afhankelijk van de complexiteit,
zelfs een finaal eindproduct.

‘Realiseer diepgaande
data analyses,
scherpe visualisaties
en integrale data sets

 

Wilt u meer informatie over de ‘one week report makeover’? Download hier de Fagro-OneWeekReportMakeover. Voor vrijblijvend meer informatie om snel stappen te zetten binnen uw organisatie, neem dan telefonisch contact op met  (0)40 368 24 30 of vul onderstaand formulier in. 

 

Lees ook

CSRD – Veranker duurzaamheid in de organisatie met Fagro

26/09/2023

De CSRD komt er nu dan toch écht aan. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je tijdig compliant bent? De Fagro CSRD-Readiness Scan biedt uitkomst.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.