Fagro is onderdeel van

The Wheel of Experiences

Wat staat er op joúw bucketlist? Draag een potentiële collega aan, en geef een draai aan ‘The Wheel of Experiences’. Dit prijzenrad bestaat uit de mooiste bucketlistwaardige belevenissen die jou altijd bij zullen blijven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe lunch bij de Librije, een overnachting in een Yurt of een belevenisbon t.w.v. €50,-? Of misschien ben jij wel de geluksvogel die de hoofdprijs wint: een weekend naar een Europese bestemming.

Meedoen is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is jouw kandidaat aandragen vóór 1 december 2023. Naast een flinke dosis dankbaarheid, een bijzondere belevenis en een leuke nieuwe collega, bezorg jij iemand in jouw netwerk een supermooie carrièrestap. Wie gun jij Fagro?

"Verzamel herinneringen in plaats van bezittingen"

Een mooie levensles van snowboardster Bibian Mentel. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Belevenissen blijven je altijd bij. Daarnaast geloven wij dat het ontdekken van nieuwe omgevingen en het opdoen van nieuwe indrukken leidt tot een flinke boost aan inspiratie, creativiteit en ontspanning.

Precies om deze redenen draait The Wheel of Experiences om het kans maken op once in a lifetime experiences. Swipe hieronder door een greep uit de bijzondere belevenissen die jij kunt winnen. Welke belevenis ga jij van jouw bucketlist afstrepen?

The wheel draait door...

Omdat The Wheel of Experiences zo goed is ontvangen bij de collega’s van EIFFEL begin dit jaar, organiseren we deze referral-actie nu voor heel Team EIFFEL. Benieuwd welke belevenissen eerder zijn gewonnen? Bekijk de video voor een greep uit de bijzondere ervaringen.

Hoe maak ik kans op een bijzondere belevenis?

1

Draag jouw kandidaat aan via het formulier.

2

Na jouw aanmelding ontvang je een uitnodiging om te draaien aan the Wheel of Experiences.

In september aandragen =
6 oktober draaien
In oktober aandragen =
3 november draaien
In november aandragen =
7 december draaien

3

Het is zover, je mag draaien aan the Wheel of Experiences. Met welke bijzondere belevenis ga jij ervandoor?

Meld jouw potentiële collega aan

Spelregels en FAQ

 • De actie loopt van 1 september t/m 30 november 2023. Je mag een draai geven aan het rad als je in die periode een potentiële collega hebt aangedragen.
 • We organiseren drie draaisessies met The Wheel: op
  vrijdag 6 oktober in Den Haag van 16:00 tot circa 18:30u, vrijdag 3 november in
  Utrecht van 16:00 tot circa 18:30u en donderdag 7 december in Arnhem van 16:00
  tot circa 18:30u. Zorg dus dat je alvast deze datum(s) reserveert in je agenda.
  Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging en mag zelf kiezen naar welke
  draaisessie je komt. Kun je bij geen van de sessies aanwezig zijn? Dan draait
  de organisatie van het evenement voor jou. Let op: je maakt hierdoor geen kans
  meer op de hoofdprijs. Het is niet mogelijk om iemand anders voor jou te laten
  draaien of jouw draaimoment te wisselen met een ander draaimoment.

 • Het is belangrijk dat diegene die jij aandraagt in potentie goed bij Fagro past. We gaan ervan uit dat iedereen hierin een goede inschatting kan maken. Mocht het cv van de door jou aangedragen kandidaat niet relevant zijn, dan kun je worden uitgesloten van deze actie.
 • De prijzen van The Wheel of Experiences zijn niet inwisselbaar voor contanten en ruilen voor een andere prijs is niet mogelijk.
 • Per draaisessie mag je één keer draaien. Heb je in één maand meerdere nieuwe collega’s aangedragen? Voor iedere extra referral ontvang je een belevenisbon naar keuze t.w.v. € 50,-. Dat betekent dus dat je in de periode van 1 september t/m 30 november 2023 maximaal 3 keer aan het rad draait.
 • Heb je iemand aangedragen maar ga je uit dienst vóór het draaimoment? Dan komt jouw draaimoment helaas te vervallen.
 • Om het draaien zo eerlijk mogelijk te laten verlopen wordt middels een loting de draaivolgorde te bepaalt. Het maakt dus niet uit of je iemand aandraagt aan het begin of het einde van de maand.
 • Er worden bij iedere draaisessie foto’s en video’s gemaakt voor een terugblik op de interne kanalen van Team EIFFEL en sociale media. Als je aanwezig bent bij een van de draaisessies ga je hiermee automatisch akkoord.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.