Fagro is onderdeel van

Het laatste nieuws

Webinar: Werkkapitaal als bron van liquiditeit in tijden van corona.

Bekijk hieronder het webinar “Werkkapitaal als bron van liquiditeit in tijden van corona.”

Het optimaliseren van het werkkapitaal en het managen van cash zijn in tijden van crisis belangrijker dan ooit. Maar hoe pak je dat effectief aan? In dit webinar nemen Renato Ars en Tamar van Tuijl u mee in de wereld van Cash- en Creditmanagement. U wordt zich bewust van de mogelijkheden die cash- en creditmanagement voor uw bedrijfsvoering kunnen betekenen en u ontvangt een scan om snel inzicht te krijgen in potentiële besparingen. Tot slot worden er tips en tricks gegeven om uw cash management en debiteurenbeheer direct effectiever te laten zijn. Bekijk het webinar hier:

 

Lees ook

CSRD – Veranker duurzaamheid in de organisatie met Fagro

26/09/2023

De CSRD komt er nu dan toch écht aan. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je tijdig compliant bent? De Fagro CSRD-Readiness Scan biedt uitkomst.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.