Fagro is onderdeel van

Germaine Ortmans
Junior Consultant

Germaine over haar ambitie & werken bij Fagro: “De mogelijkheid om ervaring en kennis op te doen bij verschillende bedrijven sprak me aan.”

Ik ben Germaine Ortmans, 26 jaar en sinds oktober 2015 in dienst bij Fagro waar ik direct vanuit de schoolbanken ben gestart. Tijdens een evenement van mijn opleiding kwam ik in aanraking met Fagro. De mogelijkheid om ervaring en kennis op te doen bij verschillende bedrijven en ook de mogelijkheid als starter bij grote bedrijven binnen te kijken sprak me aan.

Waarom Fagro?

Tijdens een evenement van mijn opleiding, de Economic Business Weeks Tilburg,  kwam ik in aanraking met Fagro. Ik was al een beetje bekend met ze, aangezien het een bekende naam is in Limburg. Tijdens de eerste kennismaking was er een prettig en open gesprek met business manager Bart Breuer, dit wekte mijn interesse. De mogelijkheid om ervaring en kennis op te doen bij verschillende bedrijven en ook de mogelijkheid om als starter bij grote bedrijven binnen te kijken sprak me aan. Je kunt bij grote en kleine bedrijven verschillende opdrachten uitvoeren, dit is prettig wanneer je nog zoekende bent welke richting je op wilt in het vakgebied.

Mijn werkervaring bij Fagro

Mijn eerste opdracht was bij Sabic, deze opdracht was veelzijdig. Zo deed ik de coördinatie voorafgaand aan het inkoopproces en hield ik mij bezig met het verbeteren van dit proces. Daarna veranderde mijn functie naar assistent controller. Ik deed de voorbereidingen voor de rapportages voor de R&D afdeling. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor een subsidie aanvraag voor deze afdeling. Sinds februari dit jaar werk ik in het Vebego Service Center op de afdeling grootboek. Vebego is actief in facility services, de publieke sector en de gezondheidszorg. Het Vebego Service Center verzorgt binnen dit collectief hoogwaardige integrale dienstverlening op het gebied van finance, personeel- en salarisadministratie. Hier werken meerdere consultants van Fagro. De mogelijkheid om te sparren over ervaringen is er dan ook zeker.

Mijn ambitie

Ik wil er achter komen of de functie als financial of business controller bij mij past door hier meer ervaring in op te doen. Zo hoop ik te ontdekken of dit de functie is waar ik naar toe wil groeien. Daarnaast spreekt procesoptimalisatie mij aan, hier wil ik mij dan ook in blijven ontwikkelen.

Sfeerimpressie

Naast de externe opdrachten biedt Fagro ook een heel informele en gezellige club aan collega’s. Alle collega’s zijn zeer toegankelijk. Daarnaast kun je bijpraten met collega’s en business managers tijdens de verschillende meetings, trainingen en andere activiteiten. Fagro is een leuke organisatie waar je jezelf beter kunt leren kennen en je de mogelijkheid geeft om het bedrijfsleven te verkennen.

 

Wil jij ook weten wat Fagro als werkgever voor jou zou kunnen betekenen? Solliciteer dan direct via onderstaande link of bekijk onze vacatures! Neem vrijblijvend contact op met onze recruiters Jeannot Sporck of Laura van Oppen. Dit kan via e-mail: j.sporck@fagro.nl of l.vanoppen@fagro.nl. Telefonisch contact opnemen? Bel naar 06-307 562 52 (Jeannot) of 06-488 06936 (Laura).

Of solliciteer direct door middel van onderstaande formulier!

Andere collega's

Mike van Daal: “Ik kan mij hier in het verlengde van mijn studie ontwikkelen”

Mike van Daal

Finance Consultant

Junior consultant Pjotr: “Bij Fagro doe ik snel ervaring in finance op”

Pjotr Bakens

Junior Finance Consultant

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Malte Remmler

Finance consultant

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.