Fagro is onderdeel van

Klanten

van Fagro.

Bij Fagro helpen we onze opdrachtgevers om hun ambities te realiseren. Hierbij luisteren we naar behoeften, nemen we onze klanten mee in de nieuwste ontwikkelingen en stellen we ons netwerk voor hen open. Om erachter te komen hoe onze klanten dit ervaren , hebben wij ze gevraagd om hun ervaringen en bevindingen met ons te delen. Deze bevindingen zorgen ervoor dat we kritisch en scherp blijven en waar nodig onze diensten kunnen verbeteren.

Gemeente Apeldoorn

Fagro voelt zich thuis bij de gemeente Apeldoorn

Aan het Marktplein in Apeldoorn strekt het imposante stadhuis zich over een lengte van 130 meter uit. Binnen spannen ambtenaren zich in voor de Gelderse gemeente, die qua inwonertal de elfde van het land is. Die ambtenaren kunnen leunen op de hulp van ingehuurde professionals. Manager Finance & Control Gerard Zijlstra vertelt aan tafel met business manager Jan-Hein van Daelen en drie consultants waarom en waarvoor hij graag een beroep op Fagro doet.

Stichting Maatschappelijke Opvang (SMO), Veilig Thuis West-Brabant en Safegroup

Fagro ondersteunt maatschappelijke organisaties in West-Brabant

Stichting Maatschappelijke Opvang (SMO), Veilig Thuis West-Brabant en Safegroup zijn organisaties die mensen tijdelijk of langdurig ondersteunen en activeren om de regie op hun leven te voeren. Fagro-consultants Ernst-Olaf Griep en Kees van Kuijk hielpen hen met het invullen van vacante functies én om meer “voor de troepen uit te lopen”.

Onder de indruk van Waterschapsbedrijf Limburg: ‘Innovatieve en warme organisatie’

Het Waterschapsbedrijf Limburg en Fagro hebben al jarenlang een goede relatie. Ook nu weer is er een consultant actief bij de overheidsorganisatie in Roermond, die zich concentreert op het zuiveren van afvalwater. Ramon Janssen is onder de indruk van het innovatieve karakter van het Waterschapsbedrijf Limburg: “Grijs imago? Daar is hier geen sprake van.”

IPP-PRS

Kwartiermakers bij een marktleider

Het Europees opererende IPP-PRS Pooling heeft meer pallets in omloop dan er Nederlanders zijn: ruim 17 miljoen. Klanten betalen ervoor volgens een pay-per-use-constructie. In dat circulaire bedrijfsmodel zit voor IPP-PRS nog steeds veel groeipotentie. De ambities van het bedrijf stellen natuurlijk eisen aan de inrichting en processen van finance en business control. CFO Remco van Leeuwen legt uit welke steun hij bij Fagro krijgt van vestigingsdirecteur Bart Breuer en de consultants Maxim van den Akker, Rik van Wessel en Jelle Faber.

IPP-PRS

Mondiale crisis als nieuwe uitdaging

Het Europees opererende IPP-PRS Pooling heeft meer pallets in omloop dan er Nederlanders zijn: ruim 17 miljoen. Klanten betalen ervoor volgens een pay-per-use-constructie. In dat circulaire bedrijfsmodel zit voor IPP-PRS nog steeds veel groeipotentie. De ambities van het bedrijf stellen natuurlijk eisen aan de inrichting en processen van finance en business control. CFO Remco van Leeuwen legt uit welke steun hij bij Fagro krijgt van vestigingsdirecteur Bart Breuer en de consultants Maxim van den Akker, Rik van Wessel en Jelle Faber.

Fagro FinTech

De eyeopeners van RPA

Door de uitdagingen tijdens de coronaperiode, de groeiende behoefte aan kostenbesparing en de moeilijke arbeidsmarkt neemt de interesse in robotisering toe. Consultant Sara Jonsson is specialist op het terrein van RPA. Binnen het Fagro FinTech Centre of Expertise laat ze collega’s kennismaken met de mogelijkheden daarvan. Ze vertelt wat voor deelnemers aan de nieuwe RPA-training de drie grootste eyeopeners zijn.

CTP Veldzicht

Betrokken consultants in bijzondere zorginstelling

Wie in Balkbrug het Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht bezoekt, ziet eerst een klassieke gevel en het woord welkom op de glazen pui van de hoofdingang. Daarachter valt pas de streng beveiligde en bewaakte toegang op. In deze bijzondere instelling werken consultants van Fagro met interne specialisten onder meer aan een verbeterde structuur voor financiële informatie en verslaglegging.

Arbeidsmarktregio Zuid-Limburg

Samenwerken aan verandering

Soms voel je de urgentie om dingen te veranderen, maar zoek je naar een partner die je hierbij helpt. In hun zoektocht naar een financiële partner kwam de Arbeidsmarktregio Zuid-Limburg uit bij Fagro. Het werd de start voor een bijzonder project. Een gesprek met alle betrokkenen over enthousiasme, ambitie, samenwerking én ruimte.

Rubber Resources

De bochtige weg van een bandenrecyclebedrijf

Fagro onderzoekt toekomststrategieën voor Rubber Resources. “Gerrit en ik zitten wekelijks met inkoop, techniek en productie rond de tafel om samen de prioriteiten te bepalen. Ik hoop op een goede toekomst van dit bedrijf, dat met het circulaire proces zo’n goed antwoord heeft op de vraag naar duurzame oplossingen.”

Fagro Sustainability

Aanjagers van duurzaamheid

Fagro start toekomstgericht traject met consultants en klanten. “We maakten het zo hands-on mogelijk. Tussen de sessies door werkten de consultants aan opdrachten rond duurzaamheid bij bestaande klanten, waarvan ze de aanpak onderling bespraken.”

VDL ETS

De groene motor van VDL

“Wat we op finance deden, was gebaseerd op een kleine club medewerkers en te afhankelijk van Excel en het goede geheugen van een paar collega’s. Het werd dus tijd om hier een professionaliseringsslag te maken.”

Profish

De cijfers net zo vers als de vis

“Voorheen gold er geen harde deadline voor de maandelijkse afsluiting en nam die soms bijna twee weken in beslag. We zitten nu op zeven dagen en ik streef naar nog korter. Want hoe sneller je een periode afsluit, hoe eerder je je weer op de toekomst kunt richten. Thomas en Leroy hebben ervoor gezorgd dat onze cijfers bijna net zo vers zijn als onze vis.”

Wij werken o.a. voor

Kom in contact met Fagro

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.