Fagro is onderdeel van

Fagro
Development program.
Fagro staat bekend om de goede professionals en is koploper in het vinden van talent en in het faciliteren van hun ontwikkeling. Om startende professionals met 0-2 jaar werkervaring hierin nog beter te ondersteunen hebben we het Fagro Development Program ontwikkeld. Dit unieke driejarige programma voorziet in alle opleidingen, trainingen en de juiste werkervaring om jou als finance & control professional een optimale groei door te laten maken. Niet alleen op het gebied van vakkennis, ook persoonlijke competenties krijgen veel aandacht. Dit betekent dat je naast werkervaring bij mooie bedrijven ook een zeer sterke persoonlijke groei doormaakt. Hiermee verstevig jij jouw basis als finance & control professional, voor nu en in de toekomst!

waardevolle werkervaring

Het Fagro Development Program is een combinatie van werken & leren en neemt drie leerzame ontwikkeljaren in beslag. Tijdens deze periode ga je als startende professional finance & control aan de slag met opdrachten op het gebied van finance & control. Opdrachten die bij passen én met je meegroeien. Je doet daarbij belangrijke werkervaring op bij organisaties in uiteenlopende branches. De opdrachten die je uitvoert zijn afgestemd op jouw kennisniveau en hebben voldoende uitdaging om je te blijven prikkelen! Hierdoor sta jij nooit stil en garanderen wij een optimale groei en ontwikkeling in de praktijk.

Collega's vertellen

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Malte Remmler

Finance consultant

Finance consultant Sander: “Klanten ontvangen me met open armen”

Sander Ebben

Finance consultant

Collega David Hoeksema is ambitieus en werkt bij Fagro: “Als het beter kan, waarom dan stoppen bij goed?”

David Hoeksema

Medior Financial consultant

Trainingen & Workshops

Naast jouw werk als startende professional finance & control volg je gemiddeld 1 training of bijeenkomst per maand. Soms in de avonduren en soms onder werktijd. De trainingen zijn een optimale mix tussen het verder ontwikkelen van de vakinhoudelijke kennis en het ontwikkelen van de persoonlijke competenties. Inhoudelijk hebben wij veel aandacht voor het relatief nieuwe FinTech met onder andere robotisering & digitalisering en proces & data mining. Persoonlijke vaardigheden ontwikkel je volop met competentie trainingen. Op het programma staat onder andere ‘7 habits of highly effective people’ van Covey, adviesvaardigheden en communiceren. Hierdoor ontwikkel jij je ook op persoonlijk vlak in een snel tempo.

Solliciteren

Heb jij bachelor of master in een economische richting en maximaal 2 jaar werkervaring? Zie jij het zitten om ervaring binnen verschillende werkomgevingen op te doen? Om in 3 jaar tijd jouw basis als professional in finance & control flink te verstevigen? Solliciteer dan hier

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.