Fagro is onderdeel van

werken bij

Fagro.
Gelukkig zijn met je baan, dat wil jij toch ook? Bij Fagro ben je aan het juiste adres. Bij ons staat het werkgeluk van onze mensen op nummer één. Daarom investeren we in jou als medewerker. Zo stellen we diverse trainingen, opleidingen en workshops beschikbaar en krijg je zelfs een personal coach toegewezen. Allemaal met als doel jouw kwaliteiten volledig tot bloei te laten komen. Met uitdagende projecten doe je ervaring op in verschillende omgevingen bij gerenommeerde organisaties bij jou uit de buurt. Daar word je toch enthousiast van?!

Uitdaging & Ontwikkeling

Een loopbaan met een groeipad, dat vind je bij Fagro. Wij verzorgen opdrachten & opleidingen die bij je passen en meegroeien met je ontwikkeling. We doen ons best om jouw werk zo interessant en uitdagend mogelijk te maken. Zo kom je te werken voor toonaangevende opdrachtgevers in diverse profit- en non-profit organisaties, zoals energiebedrijven, telecom, gezondheidszorg en onderwijsinstellingen. Business managers en coaches zijn er om je vertrouwd te maken met de opdrachten met als doel jezelf hierin te ontwikkelen. De afwisseling van de verschillende opdrachtgevers en de juiste begeleiding hierbij maakt jouw werk interessant en boeiend. Daag jezelf uit, durf te groeien en kom werken bij Fagro!

Een fijne werkplek

Je zult je vanaf het eerste moment thuis voelen bij ons! Overal waar we zijn creëren we een ontspannen sfeer waardoor er een echt huiskamergevoel ontstaat en dus een fijne werkplek. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en zelfstandigheid en dat geeft vertrouwen. Ook doen we aan teambuilding door met enige regelmaat een teamuitje te organiseren, compleet verzorgt door onze eigen evenementencommissie. Een echte bijdrage aan de positieve vibe binnen Fagro en de relatie tussen jou en je collega’s.

Topvacatures

Alle vestigingen

Startende Finance Professional

Maastricht-Airport - Best

Junior Business Controller

Alle vestigingen

Medior Professional Finance & Control – Finance Professional

Rotterdam

Junior Professional Finance & Control

Wij waarderen jou

Waardering vinden wij bij Fagro heel belangrijk. De inzet en motivatie die je toont en de ontwikkelingsgroei die je doormaakt, waarderen wij zeer en dat laten we blijken ook. Bij Fagro zorgen we ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Zo bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, een auto van de zaak en een goede pensioenregeling. Daarnaast krijg je een business manager toegewezen die betrokken is bij je projecten en je de persoonlijke aandacht geeft die je nodig hebt. Ook de teamuitjes die georganiseerd worden zijn een blijk van waardering. Wij waarderen jou als medewerker en mens, hopelijk jij ons ook als werkgever!

Persoonlijke aandacht

Fagro heeft een gave. Deze gave uit zich in het vinden van talent en in het faciliteren van hun ontwikkeling, daar zijn we goed in! Persoonlijke aandacht voor jou is dan ook top of mind bij ons. We doen er alles aan om je op allerlei mogelijke vlakken te ondersteunen, zo hebben we onze eigen Fagro Academy. Je leert hier niet alleen jouw competenties te ontwikkelen, ook word je ondersteund bij het ontwikkelen van je inhoudelijke deskundigheid en professionaliteit.

Om je competenties duidelijk in beeld te krijgen hebben we een online loopbaantraject ontwikkeld, de Virtuele Competentie Manager (VCM). Hiermee wordt een uitgebreide analyse van onder andere je kennis, vaardigheden en toekomstperspectieven gemaakt. Uiteindelijk rolt hier een competentieprofiel uit die als belangrijke input dient voor je persoonlijke ontwikkelingsplan.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling, maar met hulp van onze coaches en business managers, een groot netwerk van collega’s plus mooie, diverse opdrachtgevers moet dat helemaal goed komen. Hopelijk denk jij er net zo over!

Wij werken o.a. voor

Werken bij Fagro?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

Solliciteren