Fagro is onderdeel van

Marco Oudejans
Senior Consultant

Marco wilde meer uitdaging & kwam bij Fagro terecht: “De diversiteit van de werkzaamheden, ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden gaven voor mij de doorslag.”

Ik ben Marco Oudejans, 31 jaar en sinds maart 2016 werkzaam bij Fagro. Ik zocht meer uitdaging in mijn vak en kwam bij toeval in aanraking met Fagro. Door diverse gesprekken met ze wist ik dat de mogelijkheden die werden geboden bij mij passen. De diversiteit van de werkzaamheden, de ontwikkelmogelijkheden en het kunnen volgen van een opleiding gaven voor mij de doorslag om bij Fagro aan de slag te gaan.

Momenteel werk ik voor Baanbrekers in Waalwijk. Baanbrekers is een publieke onderneming voor werk en inkomen. Hier heb ik de opdracht gekregen om de afdeling FSA, inclusief de daarbij behorende processen, systemen en rapportages, opnieuw in te richten zodat aan de behoefte van het MT en de gemeentes wordt voldaan.

Waarom Fagro?

Na mijn studie Bedrijfseconomie heb ik ervaring opgedaan bij mijn vorige werkgever. Ik zocht meer uitdaging in mijn vak en kwam toen bij toeval in aanraking met Fagro. Ik was verder nog niet bekend met detachering. Door diverse gesprekken met Fagro wist ik dat de mogelijkheden die werden geboden bij mij passen. De diversiteit van de werkzaamheden, de ontwikkelmogelijkheden en het kunnen volgen van een opleiding gaven voor mij de doorslag om bij Fagro aan de slag te gaan.

 

Mijn ervaring bij Fagro

Mijn eerste opdracht bij Fagro begon bij Philips Lighting IP. Hier heb ik verschillende projecten mogen doen. De eerste opdracht was het ondersteunen van de administratieve afdeling na de splitsing. Daarna heb ik mogen ondersteunen bij een Ariba implementatie en was ik verantwoordelijk voor de inrichting van het financiële gedeelte. Ik vind het mooi om te zien dat alles werkt zoals bedacht en alles blijft werken nadat de opdracht is afgerond. Mijn opdracht bij Baanbrekers is het tweede bedrijf waar ik een opdracht mag uitvoeren. Hier ben ik sinds september 2017 bezig om de afdeling FSA opnieuw in te richten en ben ik interim-teamleider.

 

Mijn ambitie

Ik heb de ambitie om in de toekomst nog een extra papiertje te halen. Of dit een master of een RC opleiding is weet ik op dit moment nog niet. Daarnaast volg ik graag de trainingen van Fagro om mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van hard skills en soft skills. Deze trainingen geven ook de mogelijkheid om de contacten te onderhouden met de andere consultants van diverse vestigingen.

 

Sfeerimpressie

Naast de externe opdrachten biedt Fagro ook een heel informele en gezellig club aan collega’s. Ondanks dat je je collega’s niet vaak ziet, zijn er veel trainingen en andere activiteiten die door Fagro worden aangeboden. Deze kansen grijpen ik aan om de collega’s beter te leren kennen, kennis te delen en natuurlijk ook om bij te praten!

 

 

Wil jij ook weten wat Fagro als werkgever voor jou zou kunnen betekenen? Solliciteer dan direct via onderstaande link of bekijk onze vacatures! Neem vrijblijvend contact op met onze recruiters Jeannot Sporck of Laura van Oppen. Dit kan via e-mail: j.sporck@fagro.nl of l.vanoppen@fagro.nl. Telefonisch contact opnemen? Bel naar 06-307 562 52 (Jeannot) of 06-488 06936 (Laura).

Of solliciteer direct door middel van onderstaande formulier!

Solliciteer bij Fagro

Andere collega's

Mike van Daal: “Ik kan mij hier in het verlengde van mijn studie ontwikkelen”

Mike van Daal

Finance Consultant

Junior consultant Pjotr: “Bij Fagro doe ik snel ervaring in finance op”

Pjotr Bakens

Junior Finance Consultant

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Malte Remmler

Finance consultant

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.