Fagro is onderdeel van

Margit Geppaard
Principel Consultant

Margit is weer terug bij Fagro: “Na het eerste gesprek voelde ik zo’n energie door m’n lijf stromen!”

Margit Geppaard is na negen jaar terug bij Fagro. We spreken haar net voordat ze naar een business meeting gaat, de eerste grote livebijeenkomst sinds corona. Ze verheugt zich er enorm op haar ‘oude’ collega’s straks weer te zien. “Ik val met mijn neus in de boter.” Hoewel ze nog maar net is begonnen, voelt Margit de positieve vibe van Fagro alweer helemaal. 

Dingen oplossen, beter maken – daar houdt Margit van. Daarom stapte ze ooit uit het pure advieswerk, waar ze na haar studie bedrijfskunde voor had gekozen. “Als consultant bij een groot kantoor mocht ik analyseren en adviseren, daar hield het op. Eén keer mocht ik bij een klant de oplossing in de praktijk brengen. Toen ik dat eenmaal had geproefd, wilde ik met mijn voeten in de klei”, vertelt ze. Ze bleef binnen de consultancy, maar dan via Fagro. Daar kon ze wél haar ding doen en oplossingen in de praktijk brengen.   

Breed consultancywerk 

Negen jaar lang werkte Margit met veel enthousiasme voor Fagro, als business consultant op uiteenlopende projecten. Margit: “Ik ben heel breed opgeleid, naast mijn studie heb ik ook een postdoctoraal EDP-auditing en een postdoctoraal register controller gedaan. Mijn expertise is administratieve bedrijfsvoering. Ik kan projecten vanuit verschillende kanten invullen, van het verbeteren van de efficiency tot en met financieel risicobeheer.” 

Niks gemist 

Fagro is een ontzettend mooi bedrijf om als consultant voor te werken, vindt Margit. Toch koos ze in 2013 voor een vaste baan, als riskmanager bij een zorgverzekeraar. “Dat had vooral met privéomstandigheden te maken, ik miste helemaal niets bij Fagro. Mijn kinderen waren klein en met zo’n jong gezin was het niet meer te doen om bij klanten in alle hoeken van het land te zitten. Dit bedrijf zat vlak bij mijn huis en bood me de flexibiliteit om werk met gezin te combineren”, legt ze uit.   

Oogkleppen af 

Haar tijd bij het verzekeringsbedrijf was fantastisch, zegt ze terugkijkend. Margit: “Het was een hele nieuwe branche voor me, erg boeiend. Samen met een fijn team hebben we er riskmanagement op de kaart gezet.” En toen was daar na negen jaar ineens weer Fagro die zich meldde. “Ik was niet op zoek naar een andere baan, maar er waren grote veranderingen binnen mijn team en na jaren van bouwen begon het werk ook meer en meer routinematige aspecten te bevatten. Het eerste gesprek met Fagro gaf me een enorme energieboost. Dat was zo’n fantastisch gevoel dat ik wel moest gaan nadenken over de toekomst en wat ik wilde.” 

Nieuwe start 

Sinds 1 februari van dit jaar is Margit weer bij Fagro in dienst. Ze ziet het als een nieuwe start, haar kinderen zijn ondertussen een stuk ouder en met het hybride werken van tegenwoordig kan ze haar baan bij Fagro prima plooien met haar privéleven. Ze vindt het ontzettend leuk om weer projectmatig als consultant aan de slag te zijn. “Projecten hebben een kop en een staart, je zet iets neer en als het werkt, ga je naar het volgende probleem. De uitdaging blijft, je moet steeds opnieuw de kar trekken”, stelt ze. 

Op haar lijf geschreven 

Ondertussen is ze aan haar eerste klus begonnen, bij een bedrijf in bliksembeveiliging. Margit: “Een geweldige opdracht die op mijn lijf is geschreven. Ik werk er aan de implementatie van nieuwe software voor het registreren, calculeren en managen van projecten. Dat heeft veel voeten in de aarde. Niet alleen het implementeren van een systeem, maar ook het opzetten van procedures en het veranderen van diepgewortelde gebruiken en werkwijzen. Verbetering van de administratieve processen dus, maar ook verandermanagement. Want iedereen moet straks op een nieuwe manier werken, met gebruikmaking van het nieuwe systeem. Niet alleen de medewerkers op kantoor, maar ook de monteurs en inspecteurs buiten. Een uitdaging, maar erg leuk. Ik kan mensen goed meenemen, dat heb ik vroeger ook veel gedaan in projecten.” 

 

Wil jij ook zo’n gave baan bij Fagro? Solliciteer dan direct via onderstaande link of bekijk onze vacatures! Voor vragen of vrijblijvend meer informatie neem je contact op met onze recruiters Jeannot Sporck of Levi Eussen. Dit kan via e-mail: j.sporck@fagro.nl of l.eussen@fagro.nl. Telefonisch contact opnemen? Bel naar 06-8369 3573 (Jeannot) of 06-5073 9523 (Levi).

Solliciteer bij Fagro

 

Andere collega's

Mike van Daal: “Ik kan mij hier in het verlengde van mijn studie ontwikkelen”

Mike van Daal

Finance Consultant

Junior consultant Pjotr: “Bij Fagro doe ik snel ervaring in finance op”

Pjotr Bakens

Junior Finance Consultant

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Malte Remmler

Finance consultant

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.