Fagro is onderdeel van

Mike van Daal
Finance Consultant

Mike van Daal: “Ik kan mij hier in het verlengde van mijn studie ontwikkelen”

Werken bij Fagro betekent werken in een dynamische en stimulerende omgeving. Dat heeft Mike van Daal (24), Junior Consultant, bij Fagro ervaren. Na zijn studie was het voor Mike onduidelijk waar hij naartoe wilde in zijn carrière. Het werd voor hem al snel duidelijk dat aan de slag gaan bij Fagro een slimme zet was, om zo een solide basis te leggen als finance professional.

Een vliegende start

Mike stapte direct na zijn studie Economics and Business Economics en een master Business Development en Entrepreneurship bij Fagro binnen. “Ik wist niet precies wat ik wilde doen na mijn studie, maar Fagro leek de perfecte plek om een solide basis te leggen voor mijn professionele toekomst. Ik ben geen keiharde finance professional, maar binnen deze organisatie kan ik mij in het verlengde van mijn studie ontwikkelen.”

Als Junior Consultant kreeg Mike al snel een toffe rol bij het hoofdkantoor van Jumbo. “Ik zou hier voor drie maanden zitten als Business Analist, maar zit er nu ruim een jaar later nog steeds. Door een wetswijziging kwam de afvalbeheersbijdrage bij Jumbo zelf te liggen. Ik werd hier ingezet om in een projectteam ervoor te zorgen dat de veranderingen, die door deze wetswijziging ontstonden, goed op konden worden gevangen door de business. Dat het bedrijf voldeed aan de wetgeving, inclusief een juiste reservering en afdracht. De opdracht is inmiddels geëvolueerd, waardoor ik nu mede-verantwoordelijk ben voor meedere ecotax in Nederland en België.”

Professionele ontwikkeling

Mike benadrukt het belang van Fagro’s trainingsprogramma’s voor zijn professionele groei: “De trainingen in Excel, Power BI en RPA zijn onmisbaar voor mijn ontwikkeling. Ze hebben me geholpen mijn rol uit te breiden en mijn projecten naar een hoger niveau te tillen. Daarbij heb ik ook trainingen gevolgd die gericht zijn op de soft skills, zoals effectieve gespreksvoering en klantgerichte advisering. Het is wel grappig, want vanuit mijn studie werkte ik veel met statistiekprogramma’s. Hierdoor voelde Excel eerst als een stapje terug, maar in de praktijk bleek het juist heel waardevol te zijn.”

Sinds kort heeft de organisatie het Fagro Loopbaanpad geïntroduceerd: een stappenplan waarmee een professional doelgerichte keuzes kan maken in zijn of haar carrière. Mike ervaart het Loopbaanpad als positief, want het geeft je de kans om next-level trainingen en competentieontwikkeling aan te gaan. Toch heeft hij een kleine kanttekening: “Het geeft mij structuur en richting, maar ik geloof dat het nog wel iets flexibeler kan om aan te sluiten bij ieders unieke leercurve en ambities.”

Toekomstambities

Mike is ambitieus en kijkt uit naar de toekomst. “Ik wil mezelf verder ontwikkelen, ik wil stappen zetten in mijn loopbaanpad en doorgroeien. Als er unieke kansen op mijn pad komen grijp ik die aan.” Fagro geeft hier veel kans toe, door het duidelijke loopbaanpad en de mogelijkheid tot het verkennen van diverse rollen bij verschillende organisaties. Ondanks dat Fagro consultants bij verschillende opdrachtgevers op opdracht zitten, is er veel teamgevoel en werksfeer: “Het gevoel van saamhorigheid bij Fagro is uniek. We zitten allemaal gedetacheerd bij opdrachtgevers, maar komen toch samen bij events op team-, kantoor- en organisatieniveau. Hierdoor behoud je de binding.”

 

Wil jij ook zo’n gave baan bij Fagro? Solliciteer dan direct via onderstaande link of bekijk onze vacatures! Voor vragen of vrijblijvend meer informatie neem je contact op met onze recruiters Jeannot Sporck of Levi Eussen. Dit kan via e-mail: j.sporck@fagro.nl of l.eussen@fagro.nl. Telefonisch contact opnemen? Bel naar 06-8369 3573 (Jeannot) of 06-5073 9523 (Levi).

Solliciteer bij Fagro

 

Andere collega's

Junior consultant Pjotr: “Bij Fagro doe ik snel ervaring in finance op”

Pjotr Bakens

Junior Finance Consultant

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Malte Remmler

Finance consultant

Finance consultant Sander: “Klanten ontvangen me met open armen”

Sander Ebben

Finance consultant

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.