Fagro is onderdeel van

Sander Ebben
Finance consultant

Finance consultant Sander: “Klanten ontvangen me met open armen”

Bijna vier jaar geleden kwam Sander Ebben binnen bij Fagro na net afgestudeerd te zijn in Finance & Control. Zijn verwachting? Veel verschillende opdrachten doen en erachter komen wat bij hem past. Een aantal opdrachtgevers en rollen verder weet hij één ding zeker: dit interimwerk bevalt hem meer dan prima! “Ik heb steeds een nieuwe uitdaging en ik voel de waardering vanuit de klant.”

Warm welkom
“Sommige mensen denken dat het lastig is om bij een nieuwe klant binnen te komen, aangezien je als interim consultant (nog) geen binding hebt. Het tegendeel is waar. Je bent altijd welkom – de klant heeft zelf de tijd of capaciteit niet – dus je wordt altijd hartelijk ontvangen. Tot nu toe ben ik bij bijna alle opdrachten gevraagd langer te blijven dan gepland. Ik krijg hierbij de ruimte om aan te geven of ik zelf ook graag wil verlengen of dat ik liever doorga naar een andere opdracht.”

Ontzorgen in de zorg
“Sinds begin dit jaar zit ik op een opdracht bij een maatschappelijke zorgorganisatie. Met de opdrachtgever evalueren we per kwartaal de stand van zaken, maar als het aan de klant ligt blijf ik tot 2024 zodat ik kan helpen met de jaarrekening van 2023. Initieel ben ik gestart als projectcontroller corona om de concern controller te ontzorgen, maar inmiddels ondersteun ik ook de reguliere business controllers. Het is erg prettig om deze vrijheid te krijgen en zo te kunnen groeien in een stukje business control. Bij een volgende opdracht zou ik namelijk graag een business control rol vervullen.”

Verbinding binnen verschillende organisaties
“Een van de mijn eerste opdrachten was bij een klein bedrijf in veevoederinstallaties. Door de omvang van de organisatie heb ik bij kunnen dragen aan de hele financiële administratie en daarnaast een sterke band opgebouwd met de eigenaren. Ook mijn opdracht als credit controller in de commerciële sportkledingwereld – waar ik veel geleerd heb wat betreft kredietwaardigheid, debiteurenrisico’s en het opzetten van (financiële) rapportages – staat me nog bij. Ze hadden moeite vast personeel te vinden, vandaar dat ik werd ingevlogen. Tegenwoordig heb ik nog steeds contact met een paar van die oud-collega’s.”

Best of both worlds
“Ik weet niet of ik als financial ooit vast voor één bedrijf wil werken. Daarvoor bevalt het interimwerk te goed. Zzp’er worden over een aantal jaar zie ik meer zitten. Maar voorlopig nog niet hoor! Ik vind het erg fijn om collega’s te hebben en toch aan een organisatie verbonden te zijn. Bij Fagro krijg ik bovendien de mogelijkheid allerlei trainingen te volgen, zodat ik mezelf sterk kan profileren bij opdrachtgevers en kan meepraten over de laatste ontwikkelingen.”

 

Wil jij ook zo’n gave baan bij Fagro? Solliciteer dan direct via onderstaande link of bekijk onze vacatures! Voor vragen of vrijblijvend meer informatie neem je contact op met onze recruiters Jeannot Sporck of Levi Eussen. Dit kan via e-mail: j.sporck@fagro.nl of l.eussen@fagro.nl. Telefonisch contact opnemen? Bel naar 06-8369 3573 (Jeannot) of 06-5073 9523 (Levi).

Solliciteer bij Fagro

 

Andere collega's

Mike van Daal: “Ik kan mij hier in het verlengde van mijn studie ontwikkelen”

Mike van Daal

Finance Consultant

Junior consultant Pjotr: “Bij Fagro doe ik snel ervaring in finance op”

Pjotr Bakens

Junior Finance Consultant

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Malte Remmler

Finance consultant

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.