Fagro is onderdeel van

Het laatste nieuws

Dag van de Limburgse Financial verplaatst naar 30 september 2021

In verband met de momenteel beperkende maatregelen ten aanzien van bijeenkomsten voor grote groepen, is de Dag van de Limburgse Financial dit jaar afgelast. Een van de belangrijkste doelen van het congres is het samenbrengen van financials uit en/of werkzaam in Limburg met de mogelijkheid tot netwerken & onderling kennisdelen. Dit doel kan nu niet of onvoldoende worden gerealiseerd. De organisatie (Zuyd HogeschoolUniversiteit MaastrichtRabobank en Fagro) kiest er daarom voor om de bijeenkomst een heel jaar te verschuiven naar donderdag 30 september 2021.

We gaan ervoor om een fantastisch jubileum congres in 2021 te presenteren. Daarbij mogen we al onthullen dat Mathijs Bouman als plenaire spreker optreedt!
Reserveer donderdag 30 september 2021 daarom alvast in uw agenda!

Lees ook

CSRD – Veranker duurzaamheid in de organisatie met Fagro

26/09/2023

De CSRD komt er nu dan toch écht aan. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je tijdig compliant bent? De Fagro CSRD-Readiness Scan biedt uitkomst.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.