Fagro is onderdeel van

Het laatste nieuws

De activiteiten van het nieuwe kantoor in Rotterdam groeien voorspoedig

Fagro is sinds januari ook actief in de regio Rotterdam. Onlangs opende Fagro een kantoor in Rotterdam de deuren. Vanuit de nieuwe vestiging worden organisaties in Zuid-Holland bediend, met eigen consultants. De start is veelbelovend, zegt business manager Barry Roffel, verantwoordelijk voor de Rotterdamse vestiging. “Een aantal opdrachten loopt al en we zijn met veel opdrachtgevers en consultants in gesprek. We hebben in korte tijd flinke stappen gezet.”

De opening van een kantoor in de regio Rotterdam kon niet uitblijven, stelt Barry. “We hebben bijna dertig jaar ervaring in het zuiden van het land. Daar bedienen we de markt vanuit onze kantoren in Maastricht en Best. Sinds enkele jaren zitten we ook in het oosten, met een kantoor in Arnhem. In Best kregen we steeds meer aanvragen vanuit de omgeving Rotterdam. Daarmee was een nieuwe vestiging in deze regio een volgende
logische stap. De markt is er groot en biedt veel kansen.”

Opdrachtgevers breed ondersteunen

Met meer dan 230 consultants in vaste dienst heeft Fagro opdrachtgevers in de regio Rotterdam een hoop te bieden. “We hebben jarenlange kennis en ervaring in finance en control, maar ook rond belangrijke actuele onderwerpen. Zo zijn we bezig met sustainability en hebben we een business unit Data & Digital Solutions. We kunnen opdrachtgevers dus vanuit een brede focus en verschillende disciplines ondersteunen”, zegt Barry. Fagro richt zich daarbij op organisaties van uiteenlopende omvang. Barry: “Dat gaat van multinationals tot mkb-bedrijven. Wij zorgen voor een interim professional met kennis van zaken als ze door een groot project, ziekte, zwangerschap of in afwachting van de komst van een vaste medewerker dringend hulp nodig hebben.”

Persoonlijke aanpak Fagro slaat aan

Ook voor finance & control professionals biedt de komst van Fagro naar de regio perspectief. Barry: “Consultants zijn voorons geen ‘handelswaar’. We staan erom bekend dat we veel aandacht besteden aan goede matches. We kijken of de ambities en drive van een consultant aansluiten bij een opdracht en zorgen dat opdrachten passen in hun loopbaanpad. Daarbij helpen we ze hun hard skills en soft skills te ontwikkelen, zowel
via training en opleiding als mogelijkheden om te sparren met senior collega’s. We merken ook hier dat kandidaten aanslaan op onze persoonlijke aanpak. Die aanpak zorgt er bovendien voor dat onze opdrachtgevers gemotiveerde en betrokken mensen krijgen.”

Snelle groei

De kennismaking met nieuwe opdrachtgevers in de omgeving Rotterdam is in volle gang. “We hebben meerdere opdrachten lopen en in aanvraag, dat gaat voorspoedig”, aldus Barry. Dit geldt eveneens voor het aannemen van nieuwe consultants, het team krijgt steeds meer body. “Mensen vinden het gaaf om te helpen een nieuw kantoor op te zetten. Fagro is hier natuurlijk minder bekend dan in het zuiden of oosten van Nederland, maar we zijn in gesprek met universiteiten en hogescholen, benaderen kandidaten actief en lanceren binnenkort een awarenesscampagne. Het komt dus helemaal goed met onze groeiambities.”

Meer weten over de activiteiten van Fagro in Rotterdam?
Neem contact op via b.roffel@fagro.nl of 06 11 202 636.

 

 

Lees ook

CSRD – Veranker duurzaamheid in de organisatie met Fagro

26/09/2023

De CSRD komt er nu dan toch écht aan. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je tijdig compliant bent? De Fagro CSRD-Readiness Scan biedt uitkomst.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.