Fagro is onderdeel van

Het laatste nieuws

Improve relatiemagazine najaar 2019

De nieuwste editie van het Fagro relatiemagazine Improve is weer beschikbaar. In deze uitgave leest u over de projecten bij: ADJ Group over de match met een Fagro credit controller, DPA Group N.V. over het door Fagro bouwen van een rapportagetool in PowerBi (RPA),  MCB staalgroothandel over de inzet van Fagro bij zwangerschapsverlof & Thomas Regout waar Fagro werd ingezet voor het met FinTech structureren van data en het meer waarde halen uit deze data.

Veel leesplezier!

Download: Improve najaar 2019 

Wilt u meer informatie naar aanleiding van het magazine? Neem dan contact met ons op via e-mail (info@fagro.nl), telefonisch met de dichtstbijzijnde vestiging of via het contactformulier:

https://www.fagro.nl/contact/

Lees ook

CSRD – Veranker duurzaamheid in de organisatie met Fagro

26/09/2023

De CSRD komt er nu dan toch écht aan. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je tijdig compliant bent? De Fagro CSRD-Readiness Scan biedt uitkomst.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.