Fagro is onderdeel van

Behind the scenes

Kantoor Eindhoven gaat verhuizen

Bij een succesvolle vestiging hoort een passend pand. Daarom verhuist Fagro Eindhoven per 1 april 2021 naar een nieuwe locatie in Best! We nemen onze intrek in een milieubewust kantoorgebouw met een moderne setting dat bovendien van alle gemakken is voorzien. Ook zal Fagro in dit pand profiteren van de dynamiek met enkele DPA Groep business units die zich in de regio verder willen ontwikkelen.

De nieuwe locatie leent zich uitstekend om onze slogan ‘Improving your Performance’ kracht bij te zetten. Zodra de omstandigheden het weer toelaten nodigen wij u hier dan ook graag uit voor onze gewaardeerde kennissessies

Ons nieuwe adres: Materiaalweg 6, 5681 RJ Best. 

Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd: +31 (0)40 368 2430. 

Lees ook

CSRD – Veranker duurzaamheid in de organisatie met Fagro

26/09/2023

De CSRD komt er nu dan toch écht aan. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je tijdig compliant bent? De Fagro CSRD-Readiness Scan biedt uitkomst.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.