Fagro is onderdeel van

Het laatste nieuws

Kennis & Kunde in teken van Werkgeluk!

Als werkgever heeft Fagro het tot haar missie gemaakt om onze mensen Werkgeluk te laten ervaren. Maar wat is dat eigenlijk Werkgeluk? En hoe kun je dit voor jezelf creëren? Om hier meer zicht én grip op te krijgen verzorgden Martin Masset en Anniek Oost een bevlogen en inspirerende Werkgeluk workshop voor ruim 200 Fagro finance professionals.

Het PERK-model stond centraal en de sessie gaf veel stof tot nadenken. Het PERK-model van de Universiteit van Berkeley staat voor de vier pijlers van werkgeluk: Purpose, Engagement, Resilience, Kindness (een hoger doel, betrokkenheid, veerkracht en vriendelijkheid).  Wat is jouw persoonlijke purpose? Of met andere woorden: wanneer vind jij dat je een waardevolle bijdrage en betekenisvol werk levert? 

Lees ook

CSRD – Veranker duurzaamheid in de organisatie met Fagro

26/09/2023

De CSRD komt er nu dan toch écht aan. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je tijdig compliant bent? De Fagro CSRD-Readiness Scan biedt uitkomst.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.