Fagro is onderdeel van

Kennisevent voor MedewerkersOud-medewerkersRelaties

Dag van de Limburgse Financial 2023

10 oktober 2023
12:00

Schrijf gelijk in via de website: Inschrijven – Dag van de Limburgse Financial

Fagro, Rabobank, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool presenteren op 10 oktober 2023 het jaarcongres ‘Dag van de Limburgse Financial’. Dit jaar zal de elfde editie van dit congres plaatsvinden.

De Dag van de Limburgse Financial is uniek in de provincie en richt zich op hoger opgeleide financials uit Limburg. Middels het organiseren van dit jaarlijks terugkerend congres, wil de organisatie een bijdrage leveren aan het behouden en aantrekken van finance professionals in de provincie Limburg.

Thema 2023

Het thema dit jaar is Energie(k)! Op een gezonde en energieke werkvloer voel je je beter en is je werk met privé meer in balans. Daarnaast is energie nodig in alle lichamelijke maar ook geestelijke processen. Wat geeft energie en waardoor voel je je energiek?

Ook in de tastbare zin van het woord is energie momenteel een hot topic. Er wordt van ons gevraagd het gebruik van fossiele brandstoffen zoveel als mogelijk te beperken vanwege de te hoge CO2-uitstoot met grote gevolgen voor mens, natuur en milieu. Hoe kun je vanuit je rol als financial bijdragen aan de energietransitie? Welke oplossingen zijn er om energie te besparen? En op welke wijze kun je energie(k) verduurzamen? Vraagstukken waar de sprekers tijdens dit congres mee aan de slag gaan, allemaal vanuit hun eigen invalshoek.

Plenaire sprekers & masterclasses

Plenair verwelkomen wij Roger Dassen (CFO ASML) en Samefko Ludidi, PH.D. (vitaliteitsexpert en voedingswetenschapper). Beiden zullen u vanuit hun eigen kennis & expertise meenemen in het thema Energie(k). Roger Dassen vertelt hoe duurzaamheid binnen ASML is vormgegeven. Samefko Ludidi neemt de deelnemers mee in de wijze waarop zij hun algemene gezondheid & welzijn kunnen verbeteren voor een energieker leven.

Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld drie masterclasses van elk een uur te volgen. Dit jaar is er keuze uit maar liefst 11 verschillende sessies! Hierdoor kunnen zij een eigen programma samenstellen passend bij hun interesses. Bekijk alle masterclasses op de website: Masterclasses – Dag van de Limburgse Financial.

Inschrijven 10 oktober 2023

Schrijf gelijk in via de website: Inschrijven – Dag van de Limburgse Financial

Bekijk ook

sep
11

Training Strategisch beïnvloeden

jan
18

Fagro Ontbijt

sep
13

Senioriteit aan tafel

sep
11

Training Power BI – Basis

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.