Fagro is onderdeel van

Kennisevent voor Relaties

Relatie event “Vrouwelijk Leiderschap: Waarom niet gewoon je vrouwtje staan?”

18 juni 2024
16:00

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerend evenement georganiseerd door Fagro, met als thema “Vrouwelijk Leiderschap: Waarom niet gewoon je vrouwtje staan?” Dit evenement vindt plaats op 18 juni bij Kasteel Limbricht in Limburg, van 16:00 tot 20:00 uur.

Als vrouw in een (toekomstige) managementfunctie, begrijpen wij de uitdagingen die gepaard gaan met het streven naar leiderschap. Bij Fagro geloven we sterk in de kracht van vrouwelijk leiderschap en willen we de kloof tussen vrouwelijke professionals en hun potentieel overbruggen.

 

Gastspreker

Een speciale gast op ons evenement is Nouchka Fontijn, een bekende naam in de bokswereld en een inspirerend voorbeeld van vrouwelijke kracht en doorzettingsvermogen. Nouschka heeft niet alleen successen behaald in de bokswereld, maar ook in het bedrijfsleven. Ze neemt ons mee in haar learnings en daagt ons uit om tijdens een laagdrempelige boksclinic letterlijk onze grenzen aan te geven. Ervaar hoe het is om krachtig en zelfverzekerd te staan, zowel letterlijk als figuurlijk.

 

Netwerken

Dit evenement biedt ook een uitgelezen kans om waardevolle contacten te leggen en bestaande relaties te verdiepen, dankzij ons uitgebreide netwerk, waaronder Stichting Top Vrouwen Limburg. Bovendien willen we samen met EIFFEL dit belangrijke onderwerp op de kaart zetten en laten zien dat wij ons inzetten voor diversiteit en inclusie in leiderschap.

 

Programma & locatie

Het programma bevat een sportactiviteit. Neem daarom sportieve kledij mee. Je kunt op locatie omkleden, na de activiteit opfrissen (douchen is niet mogelijk) en indien gewenst weer omkleden in andere kledij voor het diner.

  • Inloop vanaf 15.00 uur, mogelijkheid tot omkleden
  • 16.00 uur Welkomstwoord & gastspreker Nouschka Fontijn
  • 17.00 uur Start clinic
  • 17.45 uur Opfrissen & indien gewenst omkleden
  • 18.00 uur Diner met foodtrucks & borrel
  • 20.00 uur Einde programma

Het evenement wordt gehouden op het Landgoed Kasteel Limbricht. Een eeuwenoude hoofdburcht welke is omgetoverd tot vergaderburcht. Het adres is Allee 1, 6141 AV Limbricht.

 

Aanmelden

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op ons evenement en samen te werken aan het bevorderen van vrouwelijk leiderschap. Het event is gratis, aanmelden kan tot 1 juni 2024. Let wel op, er is maar beperkt plek. Aanmelden is mogelijk door te mailen naar s.tychon@fagro.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Nica Ortu & Nils Buytenhuijs, Business Managers Fagro Maastricht

Bekijk ook

sep
11

Training Strategisch beïnvloeden

jan
18

Fagro Ontbijt

sep
13

Senioriteit aan tafel

sep
11

Training Power BI – Basis

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.