Fagro is onderdeel van

Kennisevent voor Relaties

Rondetafelsessie: ‘Omgaan met teleurstellingen; de parallel tussen sport en het zakenleven’

10 oktober 2024
17:00

Graag nodigen wij onze relaties namens Fagro uit voor ons exclusieve kennisevent ‘Omgaan met teleurstellingen; de parallel tussen sport en het zakenleven’. Dit event vindt plaats op 10 oktober 2024 om 17:00 uur, met inloop vanaf 16:30 uur, in het Van der Valk-hotel in Best.

Als topsporter moet je omgaan met de onvermijdelijke tegenslagen die je tegenkomt, ook in het zakenleven hebben we hier geregeld mee te maken. Tijdens dit event gaan we dieper in op de waardevolle lessen die we kunnen leren van topsport, als het gaat om omgaan met teleurstellingen.

Ronald Mulder, voormalig Nederlands langebaanschaatser en inline-skater, zal hier samen met de aanwezigen induiken en een inkijkje geven in de werkwijze van topsporters. Want hoe zet hij deze tegenslagen om in kansen voor groei en ontwikkeling?

Naast de parallel tussen sport en zakenleven, blikken we terug op de Olympische Spelen in Parijs. We bespreken de hoogtepunten, de onverwachte wendingen en de lessen die we hieruit kunnen leren voor onze eigen prestaties.

 

Diner & netwerken

Het inhoudelijke programma eindigt rond 19:00 uur, we ronden het event af met een gezamenlijk diner en borrel met mogelijkheid om te netwerken. Heb je voedselallergieën of dieetwensen? Geef dit dan door op het aanmeldformulier, dan houden we hier rekening mee.

 

Aanmelden

Wil jij ook beter omgaan met teleurstellingen in het zakenleven? Aanmelden kan bijna! Hou onze LinkedIn-pagina in de gaten om te zien wanneer inschrijven mogelijk is.

 

We hopen je te zien op 10 oktober in Best!

 

Met vriendelijke groet,

Rocco Panciera & Koen Swaghoven, Business Managers Fagro Best

 

 

 

 

Bekijk ook

sep
11

Training Strategisch beïnvloeden

jan
18

Fagro Ontbijt

sep
13

Senioriteit aan tafel

sep
11

Training Power BI – Basis

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.