Fagro is onderdeel van

Kennisevent voor Medewerkers

Sustainable awareness

14 december 2023
14:00

Impactvol ondernemen

Steeds meer organisaties erkennen de focus op duurzaamheid en impactvol ondernemen. Dit biedt kansen, maar brengt ook risico’s met zich mee. Interne en externe stakeholders verwachten dat duurzaamheid geïntegreerd wordt in de strategie, businessmodellen, processen en rapportages. Hierbij dient rekening gehouden te worden met wet- en regelgeving, zoals de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) die door de Europese Unie is vastgesteld.

Training

Duurzaamheid is een breed thema en de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Het onderwerp staat inmiddels bij alle organisaties (profit, non-profit, overheden e.d.) hoog op de agenda. In deze training geven we een inleiding in de diverse thema’s die op dit moment actueel zijn. De begrippen ESG, meervoudige waarde creatie, dubbele materialiteit en CSRD zullen worden toegelicht. Ook zal een praktische oefening meer duidelijkheid geven.

Deze eendaagse training wordt gegeven door Marcel van Ooijen (principal consultant), Theo Lambooij (principal consultant) en Hanneke van Cootwijk (Sustainability manager).

 

Bekijk ook

aug
23

Training Assertiviteit

sep
13

Training Excel 1

okt
10

Dag van de Limburgse Financial 2023

sep
14

Training Business English

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.