Fagro is onderdeel van

Jouw loopbaanpad bij Fagro

Met het Fagro Loopbaanpad weet je precies waar jij staat in jouw professionele carrière.Stap voor stap begeleiden wij je om vorm te geven aan je groei als finance professional. Samen met de business manager geef je inhoud aan persoonlijke doelen met behulp van trainingen, workshops, opleidingen en coaching. Hierbij maak je weloverwogen keuzes om jouw loopbaan succesvol te laten verlopen. 

Kortom: Een duidelijk plaatje, dat toekomstperspectief biedt! 

Controle over jouw carrière

Met de kennis en ervaring die we vanaf 1994 hebben opgedaan in de markt is het Fagro Loopbaanpad ontwikkeld. Dit met als doel om een helder verloop van de carriere van onze finance professionals in kaart te brengen. Het Loopbaanpad geeft duidelijk aan wat er nodig is om de carrièrestappen te maken zetten. Zo wordt het duidelijk welke rollen je als consultant bij onze klanten kunt vervullen, van starter tot zeer ervaren financial. Er is inzichtelijk gemaakt welke competenties en vakinhoudelijke kennis er bij deze rollen horen en hoe het met de salarisschaal zit. Voor nog meer inzicht en grip op jouw carrière.

Doe de test! Waar sta ik mijn loopbaanpad?

Met de Fagro Loopbaan test maken we een globale inschatting
waar jij staat in ons loopbaanpad. Met minimale informatie maken wij een inschatting van jouw mogelijke huidige positie. Vul de test meteen in! 

[Tooling om te testen waar een mogelijke nieuwe collega staat in hun loopbaanpad]

Ontdek de mogelijkheden

Afwisseling & Uitdaging

Bij Fagro vind je een loopbaan met een groeipad door opdrachten & opleidingen te verzorgen die bij jou passen en meegroeien in je ontwikkeling als professional. Je gaat aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers in diverse profit- en non-profit organisaties, zoals energiebedrijven, telecom, gezondheidszorg en onderwijsinstellingen. Onze business managers en coaches zijn er om je vertrouwd te maken met de opdrachten, met als doel jezelf hierin te ontwikkelen. De afwisseling van de verschillende opdrachtgevers en de juiste begeleiding hierbij maakt jouw werk interessant en boeiend.

Werkgeluk

Bij ons staat het werkgeluk van onze mensen op nummer één. Daarom investeren we in jou als medewerker. Door het jaar heen worden er verschillende trainingen, workshops, teamactiviteiten en personeelsuitjes georganiseerd. Lees de verhalen van onze collega’s om te zien hoe zij het werken bij Fagro ervaren!

Mike van Daal

Finance Consultant

Mike van Daal: “Ik kan mij hier in het verlengde van mijn studie ontwikkelen”

Werken bij Fagro betekent werken in een dynamische en stimulerende omgeving. Dat heeft Mike van Daal (24), Junior Consultant, bij Fagro ervaren. Na zijn studie was het voor Mike onduidelijk waar hij naartoe wilde in zijn carrière. Het werd voor hem al snel duidelijk dat aan de slag gaan bij Fagro een slimme zet was, om zo een solide basis te leggen als finance professional.

Pjotr Bakens

Junior Finance Consultant

Junior consultant Pjotr: “Bij Fagro doe ik snel ervaring in finance op”

Finance? Pjotr Bakens had er niet zo veel mee. Maar tijdens zijn studie International Business bleek hij nu net het beste te zijn in financevakken en die ook nog het leukste te vinden. Dus startte hij met een master en begon hij direct vanuit de schoolbanken bij Fagro als junior consultant. “Zo kan ik veel leren en ervaring opdoen, terwijl ik nog kan bepalen welke kant ik uit wil.”

Malte Remmler

Finance consultant

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Nadat hij zijn studie Finance & control had afgerond, kwam Malte Remmler bij Fagro in dienst. Destijds had hij nog geen idee dat hij zulke uitdagende en leuke opdrachten zou krijgen en dat hij als interimmer zo’n verschil zou maken bij klanten. “Na vier jaar bij Fagro heb veel finance rollen mogen ervaren én een beter beeld van mijn toekomstambities. Sustainability speelt daarin een grote rol.”

Kom in contact met ons!

Wil jij jouw mogelijke loopbaanpad bij Fagro bespreken? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.