Fagro is onderdeel van

Het laatste nieuws

Nieuw: Fagro Development Program voor starters en junioren

Heb je 0-3 jaar werkervaring, ben je op zoek naar een mooie uitdaging in finance & control en heb je ambitie? Dan is dit iets voor jou: Fagro lanceert namelijk het Fagro Development Program voor startende en jonge professionals in finance & control.

Fagro staat bekend om haar goede professionals en is koploper in het vinden van talent en in het faciliteren van hun ontwikkeling. Om onze startende professionals nog beter te ondersteunen en te faciliteren hebben we het Fagro Development Program ontwikkeld. Dit unieke driejaren programma voorziet in alle middelen om onze talenten optimaal te begeleiden in hun groei. Deze middelen bestaan uit persoonlijkheidstrainingen en vakinhoudelijke trainingen zoals 7 habits of highly effective people van Covey, project management & scrum, digitalisering & robotisering, proces mining en data mining. Coaches en business managers worden ingezet, zij begeleiden met aandacht het programma. En ook belangrijk, vanaf dag één ben je volwaardig Fagro finance professional en word je ingezet bij mooie opdrachtgevers. Deze “training-on-the-job” zal je groei versnellen en daarbij kom je in het netwerk van 230 Fagro collega’s die je kunnen helpen.

Heb je lef, wil je écht groeien en investeren in jezelf, aarzel niet en bel, app of mail met Bianca Derks telefoonnummer: +31(0)61 5857792. E-mail: b.derks@fagro.nl

Lees ook

CSRD – Veranker duurzaamheid in de organisatie met Fagro

26/09/2023

De CSRD komt er nu dan toch écht aan. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je tijdig compliant bent? De Fagro CSRD-Readiness Scan biedt uitkomst.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.