Fagro is onderdeel van

Wie gun jij Fagro?

Bij Fagro bieden we collega’s een fijne werkplek, waar iedereen zich vanaf het eerste moment thuis voelt. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze community nog groter, mooier en sterker maken. En daar speel jij een ontzettend belangrijke rol in. Kijk eens goed rond in jouw netwerk, je vrienden- en kennissenkring. Zie jij een match met Fagro? Draag diegene dan aan via het aanmeldformulier. Naast een flinke dosis dankbaarheid, gave cadeaus en een leuke nieuwe collega, bezorg jij iemand in jouw netwerk een supermooie carrièrestap. Wie gun jij Fagro?

Keuze aandraagcadeau

1 juli t/m 30 september 2024

Potentiële collega aangedragen? Dan mag jij een aandraagcadeau naar keuze uitkiezen. Je ontvangt hierover automatisch bericht.

Borrelplank + Crisp borrelpakket
Niks fijner dan op een mooie zomeravond de dag afsluiten in het park, op het balkon of in de tuin met een drankje en heerlijke borrelplank. Ben jij het daar helemaal mee eens? Kies dan voor de Team EIFFEL borrelplank. Bovendien krijg je de eerste hapjes van ons; je ontvangt een tegoedcode voor de luxe online supermarkt Crisp, waarmee je een vega of non-vega borrelpakket kunt bestellen en thuis laten bezorgen.

Opbouwbare strandmatras + hamamdoek
Deze Team EIFFEL items zijn ideaal voor een zonnige dag op het strand, in het park of aan het zwembad. Deze lichte, opbouwbare strandmatras neem je met gemak overal mee naar toe. Hamamdoek erover en ontspannen maar!

Bomen planten via Trees For All
Met deze optie draag jij bij aan een groenere wereld. Een wereld die meer bos nodig heeft: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Kies je voor deze optie, dan doneren we namens jou bomen aan Trees for All. Deze worden geplant in Nederland en West-Madagaskar; in Nederland worden ze geplant bij de aanleg van een nieuw bos of het herstel van een ziek bos, op West-Madagaskar wordt gewerkt aan het herstel van het leefgebied van planten en dieren.

Wordt jouw kandidaat ook daadwerkelijk aangenomen? Dan wordt daarbovenop de aandraagbonus uitgekeerd.

Get inspired!

Fagro on Tour

Wij geloven dat nieuwe omgevingen en het opdoen van nieuwe indrukken leidt tot meer inspiratie, creativiteit en ontspanning. Precies om deze redenen verloten we 5 keer per kwartaal een weekend weg met onze camper, onder iedereen die het afgelopen kwartaal een potentiële collega heeft aangedragen. Dus …  draag iemand aan, fingers crossed en wie weet zit jij binnenkort aan het stuur van jouw eigen camper-avontuur!

Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?

YES! Je hebt jouw kandidaat aangedragen en hij of zij is aangenomen. Jij hebt iemand super blij gemaakt met een mooie stap in zijn of haar carrière en zelf heb jij er een nieuwe leuke collega bij. Onze community groeit dankzij jou nog harder.

Win-win situatie toch? Als extra dank ontvang jij van ons een bonus t.w.v. €1000. Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?

Simone ging parachute springen van haar €1000 bonus!

Thomas kocht een gloednieuwe TV van zijn €1000 bonus!

Anne boekte een reis naar Spanje van haar €1000 bonus!

Meld jouw potentiële collega aan

Spelregels en FAQ

  • De actie loopt van 1 april t/m 30 juni 2024. Tijdens de looptijd van de actie ontvang je maximaal één aandraagcadeau, ongeacht of je meerdere kandidaten hebt aangedragen. Wordt jouw kandidaat ook daadwerkelijk aangenomen? Dan wordt daarbovenop de aandraagbonus uitgekeerd.
  • Het is belangrijk dat diegene die jij aandraagt in potentie goed bij Fagro past. We gaan ervan uit dat iedereen hierin een goede inschatting kan maken. Mocht het cv van de door jou aangedragen kandidaat niet relevant zijn, dan kun je worden uitgesloten van deze actie.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten en ruilen voor een andere prijs is niet mogelijk.

   

     FAQ:

  • Wat zijn geschikte profielen om als referral aan te dragen? Op de vacaturesites kan je op ieder moment inzien naar welke profielen we op zoek zijn en welke disciplines er werkzaam zijn bij Team EIFFEL. Twijfel je nog over het profiel? Dan mag je altijd een van jouw collega’s van team Recruitment om advies vragen.
  • Voor wie geldt de referralactie? Iedereen die bij Team EIFFEL werkt mag deelnemen aan het referral-programma. Belangrijk om te weten is dat iedereen die een stagiaire aandraagt wél beloond wordt met het referral-cadeau (dit cadeau wisselt ieder kwartaal), maar bij aanname géén aandraagbonus van 1000 euro krijgt uitgekeerd. Dit gezien de korte periode dat stagiaires in dienst zijn. Ben je zelf een stagiaire en draag jij een trainee, consultant, professional of interne medewerker aan en wordt hij of zij aangenomen? Dan heb je zowel recht op het referral-cadeau als dank voor het aandragen en heb je ook recht op de aandraagbonus. Ben je BUD, BM’er, PM’er of Recruiter dan geldt een referral alleen als je hem of haar uit jouw privénetwerk kent. Hier wordt ook op gecontroleerd.
 
 

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.