Fagro is onderdeel van

Wie gun jij Fagro?

Bij Fagro bieden we collega’s een fijne werkplek, waar iedereen zich vanaf het eerste moment thuis voelt. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze community nog groter, mooier en sterker maken. En daar speel jij een ontzettend belangrijke rol in. Kijk eens goed rond in jouw netwerk, je vrienden- en kennissenkring. Zie jij een match met Fagro? Draag diegene dan aan via het aanmeldformulier. Naast een flinke dosis dankbaarheid, gave cadeaus en een leuke nieuwe collega, bezorg jij iemand in jouw netwerk een supermooie carrièrestap. Wie gun jij Fagro?

The Wheel of Experiences

Wat staat er op joúw bucketlist? Draag een potentiële collega aan, en geef een draai aan ‘The Wheel of Experiences’. Dit prijzenrad bestaat uit de mooiste bucketlistwaardige belevenissen die jou altijd bij zullen blijven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe lunch bij de Librije, een overnachting in een Yurt of een belevenisbon t.w.v. €50,-? Of misschien ben jij wel de geluksvogel die de hoofdprijs wint: een weekend naar een Europese bestemming.

Meedoen is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is jouw kandidaat aandragen vóór 1 december 2023. Naast een flinke dosis dankbaarheid, een bijzondere belevenis en een leuke nieuwe collega, bezorg jij iemand in jouw netwerk een supermooie carrièrestap. Wie gun jij Fagro?

Get inspired!

Fagro on Tour

Wij geloven dat nieuwe omgevingen en het opdoen van nieuwe indrukken leidt tot meer inspiratie, creativiteit en ontspanning. Precies om deze redenen verloten we 5 keer per kwartaal een weekend weg met onze camper, onder iedereen die het afgelopen kwartaal een potentiële collega heeft aangedragen. Dus …  draag iemand aan, fingers crossed en wie weet zit jij binnenkort aan het stuur van jouw eigen camper-avontuur!

Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?

YES! Je hebt jouw kandidaat aangedragen en hij of zij is aangenomen. Jij hebt iemand super blij gemaakt met een mooie stap in zijn of haar carrière en zelf heb jij er een nieuwe leuke collega bij. Onze community groeit dankzij jou nog harder.

Win-win situatie toch? Als extra dank ontvang jij van ons een bonus t.w.v. €1000. Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?

Simone ging parachute springen van haar €1000 bonus!

Thomas kocht een gloednieuwe TV van zijn €1000 bonus!

Anne boekte een reis naar Spanje van haar €1000 bonus!

Meld jouw potentiële collega aan

Spelregels en FAQ

  • De actie loopt van 1 september t/m 30 november 2023. Je mag een draai geven aan het rad als je in die periode een potentiële collega hebt aangedragen.
  • We organiseren drie draaisessies met The Wheel: op vrijdag 6 oktober in Den Haag van 16:00 tot circa 18:30u, vrijdag 3 november in Utrecht van 16:00 tot circa 18:30u en donderdag 7 december in Arnhem van 16:00 tot circa 18:30u. Zorg dus dat je alvast deze datum(s) reserveert in je agenda. Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging en mag zelf kiezen naar welke draaisessie je komt. Kun je bij geen van de sessies aanwezig zijn? Dan draait de organisatie van het evenement voor jou. Let op: je maakt hierdoor geen kans meer op de hoofdprijs. Het is niet mogelijk om iemand anders voor jou te laten draaien of jouw draaimoment te wisselen met een ander draaimoment.

  • Het is belangrijk dat diegene die jij aandraagt in potentie goed bij Fagro past. We gaan ervan uit dat iedereen hierin een goede inschatting kan maken. Mocht het cv van de door jou aangedragen kandidaat niet relevant zijn, dan kun je worden uitgesloten van deze actie.
  • De prijzen van The Wheel of Experiences zijn niet inwisselbaar voor contanten en ruilen voor een andere prijs is niet mogelijk.
  • Per draaisessie mag je één keer draaien. Heb je in één maand meerdere nieuwe collega’s aangedragen? Voor iedere extra referral ontvang je een belevenisbon naar keuze t.w.v. € 50,-. Dat betekent dus dat je in de periode van 1 september t/m 30 november 2023 maximaal 3 keer aan het rad draait.
  • Heb je iemand aangedragen maar ga je uit dienst vóór het draaimoment? Dan komt jouw draaimoment helaas te vervallen.
  • Om het draaien zo eerlijk mogelijk te laten verlopen wordt middels een loting de draaivolgorde te bepaalt. Het maakt dus niet uit of je iemand aandraagt aan het begin of het einde van de maand.
  • Er worden bij iedere draaisessie foto’s en video’s gemaakt voor een terugblik op de interne kanalen van Team EIFFEL en sociale media. Als je aanwezig bent bij een van de draaisessies ga je hiermee automatisch akkoord.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.