Fagro is onderdeel van

Startende Finance Professional

Hey financieel talent! Klaar om een vliegende start te maken in een carrière die niet alleen vooruitstrevend is, maar ook betekenisvol? Stap aan boord bij Fagro, waar werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.   Over Fagro Bij Fagro draait het om het vullen van jouw carrière-rugzak met ervaringen die ertoe doen. Als […]

Medior Professional Finance & Control – Finance Professional

Als finance professional met enkele jaren werkervaring kom je in dienst bij Fagro. Je gaat aan de slag met uitdagende finance & control opdrachten. Daarbij word je onder andere ingezet als: (assistent) controller (business controller, project controller, finance controller), financieel manager, allround finance medewerker. De opdrachten stemmen we met je af zodat ze bij je passen én met jouw ambitie meegroeien. Met jouw kennis en ervaring maak jij werk van “improving your perfomance” en help jij organisaties beter te presteren. Je bent uit op effect! Tegelijkertijd doe je waardevolle ervaring op bij veelal gerenommeerde organisaties in uiteenlopende branches.

Junior professional Finance & Control

Als junior professional finance & control kom je in dienst bij Fagro. Je gaat aan de slag met uitdagende opdrachten en projecten op het gebied van finance & control. Wij stemmen de opdrachten met je af zodat ze bij je passen én met jouw ambitie meegroeien.

RPA Developer

Als RPA developer ga jij aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van slimme software robots en ondersteun je diverse stakeholders op het gebied van strategie en kennisontwikkeling.

Starter/junior RPA Developer

Als Junior RPA developer ga jij aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van slimme software robots. Dit ga je doen bij onze gerenommeerde klanten binnen zowel de profit als non-profit sector.

BI Consultant

Als BI Consultant ga jij onze klanten helpen om strategische beslissingen te maken op basis van data. Je gaat aan de slag met het ontsluiten van data vanuit verschillende domeinen en systemen om deze vervolgens te vertalen naar waardevolle informatie.

Senior professional Finance & Control

Heb jij minimaal 8 jaar werkervaring, weet je met jouw visie en lef mensen te enthousiasmeren en finance & control processen te optimaliseren? Dan zoeken wij jou!

FinTech Consultant

Onze klanten willen stappen maken. Processen verbeteren, vereenvoudigen en versnellen. Daar ga jij ze als FinTech consultant bij helpen!

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.