Fagro is onderdeel van

Ridvan Bayram
Interim financial professional

Ridvan over zijn carrièrepad: “Ik wil snel stappen maken”

Ridvan Bayram was twaalf toen hij voor de administratieve kant van het vmbo koos. Daarna stroomde hij door, via het mbo naar het hbo. Met een diploma Finance & Control op zak en enkele jaren werkervaring, zit hij nu bij Fagro op een uitdagende eerste opdracht. Snel hogerop klimmen, dat is wat hij wil. “Ik ben ambitieus, daarom heb ik voor Fagro gekozen.”

Ridvans’ eerste opdracht voor Fagro is meteen een mooi begin. Sinds een half jaar werkt hij als financial controller bij Colosseum Dental Benelux, een organisatie met meer dan 130 tandartspraktijken in de Benelux. Ridvan: “Een topbedrijf, met een fijne sfeer. Ik ben er onderdeel van een team van vier controllers. Best een grote stap, want daarvoor was ik twee jaar administratief medewerker bij een ander tandartsbedrijf. Maar het was wat ik wilde en ik dacht: als je de basis hebt, moet het lukken. Dat heb ik ook zo ervaren. Mijn collega’s maken bovendien tijd om me in te werken en dingen uit te leggen. Dat helpt”, vertelt hij.

Schot in de roos

Ridvan legde een lange weg af om te komen waar hij vandaag staat. Na de lagere school moest hij bepalen welke kant hij op de middelbare school uit wilde. “Als je zo jong bent, is dat niet makkelijk. In de zorg voelde ik me niet thuis en techniek lag me niet, want ik heb twee linkerhanden. Dus koos ik voor de richting die overbleef”, vertelt hij lachend. Die richting was Handel & Administratie en bleek een schot in de roos. Ridvan: “Ik was altijd al goed in cijfers en rekenen en merkte dat ik ook goed was op administratief gebied. Daarom ben ik daarna doorgegaan naar een administratieve opleiding aan het mbo.”

Doorleren of werken?

Nadat hij zijn mbo-diploma Bedrijfsadministrateur niveau 4 behaalde, stond Ridvan opnieuw voor een belangrijke keuze: doorleren of werken? “In eerste instantie was ik niet van plan om verder te studeren, maar ik wilde later geen spijt krijgen. Ik was bang dat als ik eenmaal werkte, er niets meer van studeren zou komen. Daarom besloot ik toch naar het hbo te gaan. Lukte het daar niet, dan kon ik altijd nog stoppen en een baan zoeken”, zegt hij. Opnieuw de juiste beslissing, zo bewijst het feit dat Ridvan met succes de studie Finance & Control aan Fontys Hogeschool afrondde.

Tijd voor iets nieuws

In de tijd dat hij als administratief medewerker bij het tandartsbedrijf werkte, leerde Ridvan de basis van finance goed kennen. “Dat is belangrijk als je net van school komt, maar na twee jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ondertussen was ik ook getrouwd en verhuisd van Leerdam naar Oosterhout. Ik vond het een mooi moment voor een volgende stap”, vertelt hij.

Op LinkedIn ontdekte Ridvan Fagro, een consultancybedrijf dat onder meer actief is in de provincie waar hij nu woont. De rest is geschiedenis. “Ik sprak met twee business managers van Fagro en had daar een heel goed gevoel bij. Ik heb toen ook meteen aangegeven dat ik snel wilde groeien.”

Groeien als finance professional

Ridvan is blij met zijn beslissing om bij Fagro te gaan werken. “Fagro helpt me een betere consultant te worden en me verder te ontwikkelen. Ik kan allerlei trainingen volgen die bij mijn interesses passen. Een voorbeeld is de Excel-training, daar kan ik veel dingen mee. Ook doorstuderen is een mogelijkheid. Als ik dat kan combineren met mijn werk, ben ik zeker geïnteresseerd”, zegt hij.

Maar er zijn meer redenen waarom Ridvan zich thuis voelt bij Fagro. “Het is een open, mensgericht bedrijf dat veel voor zijn medewerkers doet. Ze organiseren niet alleen trainingen en leuke uitjes, maar weten ook wie je bent en vragen hoe het thuis gaat. Je krijgt aandacht en voelt je gewaardeerd.”

 

Wil jij ook zo’n gave baan bij Fagro? Solliciteer dan direct via onderstaande link of bekijk onze vacatures! Voor vragen of vrijblijvend meer informatie neem je contact op met onze recruiters Jeannot Sporck of Levi Eussen. Dit kan via e-mail: j.sporck@fagro.nl of l.eussen@fagro.nl. Telefonisch contact opnemen? Bel naar 06-8369 3573 (Jeannot) of 06-5073 9523 (Levi).

Solliciteer bij Fagro

 

Andere collega's

Mike van Daal: “Ik kan mij hier in het verlengde van mijn studie ontwikkelen”

Mike van Daal

Finance Consultant

Junior consultant Pjotr: “Bij Fagro doe ik snel ervaring in finance op”

Pjotr Bakens

Junior Finance Consultant

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Malte Remmler

Finance consultant

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.