Fagro is onderdeel van

Kennisevent voor Relaties

Ronde Tafel: Grip op Cyber Risico’s!

14 maart 2024
16:30

Beste relatie,

Vanuit Fagro Data & Digital Solutions nodigen jou van harte uit om deel te nemen aan de ronde tafel op 14 maart, waarbij Cyber Security centraal staat.

 

Grip op Cyber Risico’s

Cyberaanvallen komen meer dan één miljoen keer per dag voor. Vrijwel iedere organisatie – groot of klein, ongeacht de sector – loopt de kans om slachtoffer te worden van cyber criminelen.  Voor de CFO en Finance Professional, als bewaker van de financiële integriteit van de organisatie, is cybersecurity van cruciaal belang. Allereerst omvat het de bescherming van kostbare financiële gegevens tegen ongeautoriseerde toegang, wat niet alleen de financiële gezondheid van het bedrijf, maar ook het vertrouwen van klanten en stakeholders waarborgt. Daarnaast speelt het een vitale rol in het waarborgen van bedrijfscontinuïteit; een succesvolle cyberaanval kan niet alleen systemen verstoren en een bedrijf volledig stilleggen, maar ook leiden tot aanzienlijke financiële verliezen en imagoschade die langdurig impact kan hebben op eigen medewerkers, klanten en marktpositie.

Tijdens deze ronde tafel sessie zullen de Cybersecurity experts van Data4 Cyber Security je meenemen in de werkwijze van hackers, hun motivatie en uitleggen hoe zij steeds geavanceerder gebruik weten te maken van kwetsbaarheden binnen systemen en infrastructuren. Tijdens het interactieve deel gaan we bespreken wat het effect van een succesvolle aanval kan betekenen voor uw eigen bedrijfsvoering, oftewel een oefening in riskmanagement. Op basis van voorbeelden en maatregelen uit de praktijk wordt duidelijk hoe u als Finance Professional grip kunt krijgen op cyberrisico’s en waarom compliancy op zichzelf niet voldoende is om cyberweerbaar te zijn en te blijven.

Ben je benieuwd naar de wereld van Cybersecurity en de juiste manieren om je organisatie hiertegen te beschermen. Meld je dan snel aan voor deze unieke ronde tafel!

 

Programma

  • Vanaf 16:30 uur inloop met limburgse vlaai en koffie/thee
  • 17:00 – 19:30 uur ronde tafel
  • 19:30 – 21:00 uur diner en borrel

 

Certificering

Voor deelname aan deze rondetafelbijeenkomst worden twee PE-punten toegekend.

 

Deelname & inschrijving

Deelname is gratis. Je kunt je tot een week voorafgaand aan deze bijeenkomst kosteloos afmelden. Bij latere afmelding zijn wij genoodzaakt €50,- in rekening te brengen, ook indien je zonder berichtgeving deze avond verstek laat gaan. De opbrengst komt ten goede van een donatie voor Stichting ALS Nederland.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 1 maart 2024 bij s.tychon@fagro.nl onder vermelding van je volledige contactgegevens en eventuele dieetwensen. Nadat de inschrijving is bevestigd is deze definitief. Indien je een collega namens jou wil laten deelnemen aan deze bijeenkomst is dit ook toegestaan. We stellen jouw aanwezigheid ten zeerste op prijs. Er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen aan deze sessie, dus schrijf je snel in! Vol=Vol.

We hopen je te ontmoeten op 14 maart aanstaande!

 

Fagro Data & Digital Solutions

Peter Heesakkers

 

Bekijk ook

sep
11

Training Strategisch beïnvloeden

jan
18

Fagro Ontbijt

sep
13

Senioriteit aan tafel

sep
11

Training Power BI – Basis

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.