Fagro is onderdeel van

Het laatste nieuws

Universiteit Maastricht zet expertise van Fagro in bij opleiding tot controller

Albert Lumens, consultant bij Fagro en expert in RPA: “Ik neem deelnemers stap voor stap mee in het bouwen van een eenvoudige robot. Daar is veel belangstelling voor. Ik neem een eenvoudig proces, bijvoorbeeld het genereren van facturen vanuit een Excel-bestand met informatie. We kijken dan samen uit welke handelingen zo’n proces bestaat en definiëren die. Op zo’n manier heb je in een paar uur een werkende robot en maken deelnemers kennis met de mogelijkheden van RPA. Soms sla ik expres een stap over, zodat deelnemers zelf ontdekken wat er mis kan gaan. Ze zien ook meteen de voordelen van de schaalbaarheid: vaak zijn de eerste tien stappen – zoals inloggen en door programma’s navigeren – te kopiëren als basis voor het automatiseren van andere processen.”

Lees hier hele artikel!

Lees ook

CSRD – Veranker duurzaamheid in de organisatie met Fagro

26/09/2023

De CSRD komt er nu dan toch écht aan. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je tijdig compliant bent? De Fagro CSRD-Readiness Scan biedt uitkomst.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.