Fagro is onderdeel van

onze finance

professionals.

Fagro biedt de finance professionals waar jij als organisatie op zoek naar bent. Is er bijvoorbeeld hulp nodig om de drukte binnen de afdeling finance op te vangen of juist om een (tijdelijke) vacature op te vullen? Of vindt er een herstructurering binnen de organisatie plaats? Fagro heeft de juiste finance professionals in huis en ze gaan graag voor je aan de slag!

Minimaal HBO en WO+

Met ruim 245 finance professionals werken we hard om bedrijven blijvend beter te laten presteren. Vanuit de gedachte ’Improving your performance’ bieden we hoogwaardige kennis en kunde op maat om dit te realiseren. Onze vakmensen zijn hoogopgeleid op het gebied van finance & control. Ze hebben minimaal een hbo-diploma op zak en 1 tot meer dan 20 jaar ervaring in een financiële functie. In hun tijd bij Fagro worden ze regelmatig bijgeschoold op onze eigen Fagro Academy. Op deze manier blijven ze zichzelf ontwikkelen en kunnen ze de opgedane kennis in de praktijk brengen.

Om jouw wensen als opdrachtgever zo goed mogelijk te vervullen brengen we je in contact met een van onze business managers. Zij zijn verantwoordelijk voor de recruitment van goede professionals. Met een gemiddelde werkervaring van meer dan 10 jaar in het financiële vakgebied begrijpen zij waar er in jouw organisatie behoefte aan is en werven ze op basis hiervan de beste finance professional als perfecte match!

Wij werken o.a. voor

Kom in contact met Fagro

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.