Fagro is onderdeel van

onze

expertises.

Fagro biedt financiële professionals waar jij als organisatie op zoek naar bent. Is er bijvoorbeeld hulp nodig om de drukte binnen de finance afdeling op te vangen of juist om een (tijdelijke) vacature op te vullen? Of vindt er een herstructurering binnen de organisatie plaats? Fagro heeft de juiste professionals in huis, zij gaan graag voor jou aan de slag!

Inzetmogelijkheden

Bij Fagro werken meer dan 245 professionals met 1 tot meer dan 20 jaar werkervaring in het financiële vakgebied. Of het nu een junior of senior betreft, allemaal zijn ze gepassioneerd bezig met hun vak en gemotiveerd om organisaties zoals die van jou te helpen. Het doel van deze vakmensen is om een organisatie beter te laten presteren en ervoor te zorgen dat ze dat ook blijven doen. Ze hebben de ambitie jou als opdrachtgever te ondersteunen waar nodig en hierin zichzelf verder te ontwikkelen.

Onze professionals hebben een relevante opleiding genoten op hbo- of wo-niveau. Daarnaast hebben ze bij ons een zeer uitgebreide selectieprocedure doorlopen en worden ze voortdurend bijgeschoold op onze eigen Fagro Academy. Het resultaat is terug te zien in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Topcases

Fagro voelt zich thuis bij de gemeente Apeldoorn

Fagro ondersteunt maatschappelijke organisaties in West-Brabant

Onder de indruk van Waterschapsbedrijf Limburg: ‘Innovatieve en warme organisatie’

Kwartiermakers bij een marktleider

De expertise van Fagro

Finance & Control

Het werkgebied finance & control is een breed vakgebied waar business control, accounting & reporting en corporate governance samenkomen. Onze finance professionals bieden hierin ondersteuning en helpen bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering, besluitvorming en koersbepaling. De risico’s die hieraan verbonden zijn worden onder de loep genomen en geminimaliseerd.

FinTech

Digitalisering & robotisering is in opkomst en wint langzaam steeds meer terrein. Ontwikkelingen als Blockchain-technologie, Artificial Intelligence, Process mining, Robotic Proces Automation en andere technologische ontwikkelingen die onder de noemer FinTech vallen, zijn het financiële landschap aan het veranderen. Onze professionals worden door ons FinTech proof gemaakt.

Wij werken o.a. voor

Kom in contact met Fagro

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.