Fagro is onderdeel van

Impactvol
werk.

Het verschil maken in de wereld van finance. Door bedrijven te helpen finance processen naar een hoger niveau te tillen. Of door mee te denken over het ontwikkelen van sustainable finance. Impact maken met jouw kennis & ervaring. Maar ook het verschil maken voor jezelf. Bij Fagro vind je een omgeving die jouw groei en ontwikkeling ondersteunt, terwijl je werkt aan betekenisvolle projecten.

Onze werkgebieden.

Finance & Controle

In het werkgebied finance & control komen business control, accounting & reporting en corporate governance samen. Als finance professionals help je bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering, besluitvorming en
koersbepaling. Je voegt direct waarde toe door finance processen te verbeteren en te hervormen. Hiermee zetten bedrijven direct stappen en laat je een blijvende en positieve impact achter.

Sustainability

Vanuit het vakgebied finance help je organisaties bij de belangrijkste opgave voor de komende jaren: de transitie naar een duurzame samenleving. Als finance professionals bij Fagro word je opgeleid om de verbinding tussen finance en andere disciplines te leggen. Je begeleidt klanten in het creëren van meervoudige waarde voor het klimaat, het milieu, de maatschappij en de medewerkers van het bedrijf.

Data & Digital Solutions

In dit werkgebied maak je impact door processen te verbeteren, te vereenvoudigen en te versnellen, kosten te besparen en foutmarges te reduceren. Medewerkers meer in hun waarde zetten door repetitieve
werkzaamheden te verminderen. Data vanuit verschillende domeinen en
systemen en vertalen naar waardevolle informatie. Strategische beslissingen te maken op basis van data.

Onze vacatures

Alle vestigingen

Medior Professional Finance & Control – Finance Professional

Alle vestigingen

Junior professional Finance & Control

Alle vestigingen

Start jouw avontuur als Professional in Finance & Control met het Fagro Development Programma

Malte Remmler

Finance consultant

Finance consultant Malte: “In projectbesprekingen zie ik direct wat de impact van mijn werk is”

Nadat hij zijn studie Finance & control had afgerond, kwam Malte Remmler bij Fagro in dienst. Destijds had hij nog geen idee dat hij zulke uitdagende en leuke opdrachten zou krijgen en dat hij als interimmer zo’n verschil zou maken bij klanten. “Na vier jaar bij Fagro heb veel finance rollen mogen ervaren én een beter beeld van mijn toekomstambities. Sustainability speelt daarin een grote rol.”

Sander Ebben

Finance consultant

Finance consultant Sander: “Klanten ontvangen me met open armen”

Bijna vier jaar geleden kwam Sander Ebben binnen bij Fagro na net afgestudeerd te zijn in Finance & Control. Zijn verwachting? Veel verschillende opdrachten doen en erachter komen wat bij hem past. Een aantal opdrachtgevers en rollen verder weet hij één ding zeker: dit interimwerk bevalt hem meer dan prima! “Ik heb steeds een nieuwe uitdaging en ik voel de waardering vanuit de klant.”

Job Budé

Junior Consultant Data & Digital Solutions

Job Budé is data consultant bij Fagro: “Ik ben me aan het verdiepen in RPA, heel interessant!”

Van een studie filosofie en cognitieve wetenschappen naar een baan als data consultant: voor Job Budé is het een logische stap. Hij heeft het dan ook erg naar zijn zin bij Fagro’s nieuwe business unit Data & Digital Solutions, waar hij sinds januari van dit jaar werkt. “In filosofie zit ook logica, die kun je toepassen op datastructuren. En je bent nieuwsgierig als filosoof. Hoe kun je bijvoorbeeld mensen in hun werk ondersteunen met een technologie zoals AI?”

Ridvan Bayram

Interim financial professional

Ridvan over zijn carrièrepad: “Ik wil snel stappen maken”

Ridvan Bayram was twaalf toen hij voor de administratieve kant van het vmbo koos. Daarna stroomde hij door, via het mbo naar het hbo. Met een diploma Finance & Control op zak en enkele jaren werkervaring, zit hij nu bij Fagro op een uitdagende eerste opdracht. Snel hogerop klimmen, dat is wat hij wil. “Ik ben ambitieus, daarom heb ik voor Fagro gekozen.”

Babette Schmeits

Junior consultant

Junior consultant Babette Schmeits over haar eerste jaar bij Fagro: “Bij Fagro zijn ze er voor je, dat voel je in alles”

Vanuit de schoolbanken rolde Babette Schmeits zo de praktijk in bij Fagro. Een tikje spannend vond ze het wel, maar dat viel reuze mee. Ondertussen is ze een jaar en twee heel uiteenlopende opdrachten verder. Haar conclusie? “Ik zit helemaal goed bij Fagro. Ze houden rekening met wat ik wil, ik kan me verder ontwikkelen en ik heb leuke contacten met collega’s. Ik voel me echt thuis.”

Wij werken o.a. voor

Werken bij Fagro?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

Solliciteren