Fagro is onderdeel van

Veranker duurzaamheid in de organisatie met Fagro

De CSRD komt er nu dan toch écht aan. De urgentie wordt steeds meer voelbaar: In 2024 dienen beursgenoteerde organisaties compliant en daarmee meer duurzaam te zijn. In 2025 geldt dit ook voor veel andere grote bedrijven. Om dit te realiseren dient er over 2024 budget te worden gereserveerd én te worden gestart met het implementeren van de CSRD-richtlijnen. Maar waar begin je? en hoe zorg je ervoor dat je tijdig compliant bent?

Zuid-Limburgs grondstoffenbedrijf wil dé circulaire partner voor regio worden

Reinigingsdienst Rd4 verzorgt de afvalinzameling voor 10 Zuid-Limburgse gemeenten. Maar liefst 145.000 huishoudens rekenen iedere week weer op Rd4. Een uitmuntende dienstverlening is dus van essentieel belang. Ook naar de toekomst toe. Daarom werkt Rd4 samen met burgers, overheden, bedrijven en andere instellingen aan slimme, vernieuwende oplossingen. Consultant Marco van Dongen van Fagro heeft meegeholpen om hiervoor de basis te leggen.

Fagro over de vloer bij personeelsvoorziener AB Zuid-Holland

Zo’n 700 mensen zijn elke dag voor en via AB Zuid-Holland aan het werk. Vooral bij boeren, tuinders en kwekers. Toen de agrarische personeelsvoorziener zelf op zoek was naar invulling van een vacature voor een financiële functie, kwam al snel Fagro in beeld. AB Zuid-Holland en Fagro ontdekten dat hun kernwaarden en werkmethoden eigenlijk weinig verschillen. Allebei zetten ze de juiste mensen op de juiste plek, hechten ze aan ontwikkeling en werkgeluk en geloven ze in duurzame relaties.

Fagro ondersteunt huisartsenorganisatie met financiële uitdagingen

Huisartsenorganisatie PrimaCura in Midden-Brabant is de voorbije jaren hard gegroeid. En dat zorgt voor tal van veranderingen binnen de organisatie, ook op financieel gebied. Fagro helpt PrimaCura al enige tijd met het aanbrengen van meer structuur als het gaat om financiële informatie die van belang is voor bestuur en beleid. Een uitdagende klus voor consultants Hans Janssen en Rutger van den Berg: “Ze weten hier van aanpakken.”

Fagro ondersteunt pensioenuitvoerder bij toekomstige uitdagingen

De Algemene Pensioengroep NV, bij iedereen beter bekend als APG, is een groot bedrijf. Wereldwijd werken zo’n drieduizend mensen voor de pensioenuitvoeringsorganisatie, waarvan het hoofdkwartier zetelt in het Limburgse Heerlen. Ook daar werken meer dan duizend mensen, waardoor APG tevens in deze regio een van de belangrijkste werkgevers is. Fagro professional Rowena Beenen (24) heeft ook haar werkplek bij APG.

Introductie van het Fagro loopbaanpad

Als finance professional wil je blijven groeien. Maar welke carrière stappen kun je wanneer zetten? En wat wordt ervan je verwacht bij zo’n stap? Manager HR Jolanda Roemen vertelt hoe Fagro’s nieuwe loopbaanpad duidelijkheid schept. “Van starter tot ervaren consultant: we hebben per niveau de rollen die je kunt vervullen in kaart gebracht, met de bijbehorende kennis, competenties, trainingen én salarisschaal. Dat helpt om gericht invulling te geven aan
persoonlijke ambities en carrière.”

Fagro voelt zich thuis bij de gemeente Apeldoorn

Aan het Marktplein in Apeldoorn strekt het imposante stadhuis zich over een lengte van 130 meter uit. Binnen spannen ambtenaren zich in voor de Gelderse gemeente, die qua inwonertal de elfde van het land is. Die ambtenaren kunnen leunen op de hulp van ingehuurde professionals. Manager Finance & Control Gerard Zijlstra vertelt aan tafel met business manager Jan-Hein van Daelen en drie consultants waarom en waarvoor
hij graag een beroep op Fagro doet.

Fagro ondersteunt maatschappelijke organisaties in West-Brabant

Stichting Maatschappelijke Opvang (SMO), Veilig Thuis West-Brabant en Safegroup zijn organisaties die mensen tijdelijk of langdurig ondersteunen en activeren om de regie op hun leven te voeren. Fagro- onsultants Ernst-Olaf Griep en Kees van Kuijk hielpen hen met het invullen van vacante functies én om meer “voor de troepen uit te lopen”.

Steeds meer Fagro-consultants aan de slag bij overheid of non-profit

Het Waterschapsbedrijf Limburg en Fagro hebben al jarenlang een goede relatie. Ook nu weer is er een consultant actief bij de overheidsorganisatie in Roermond, die zich concentreert op het zuiveren van afvalwater. Ramon Janssen is onder de indruk van het innovatieve karakter van het Waterschapsbedrijf Limburg: “Grijs imago? Daar is hier geen sprake van.”

Bij IPP-PRS leggen Fagro-consultants grondslagen voor groei

Het Europees opererende IPP-PRS Pooling heeft meer pallets in omloop dan er Nederlanders zijn: ruim 17 miljoen. Klanten betalen ervoor volgens een pay-per-use-constructie. In dat circulaire bedrijfsmodel zit voor IPP-PRS nog steeds veel groeipotentie. De ambities van het bedrijf stellen natuurlijk eisen aan de inrichting en processen van finance en business control. CFO Remco van Leeuwen legt uit welke steun hij bij Fagro krijgt van vestigingsdirecteur Bart Breuer en de consultants Maxim van den Akker, Rik van Wessel en Jelle Faber.

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.