Fagro is onderdeel van

Kort nieuws

Nieuwe business unit Data & Digital Solutions

Onder leiding van business manager Peter Heesakkers zijn we dit jaar gestart met de business unit Data & Digital Solutions. De oprichting van deze unit is een volgende logische stap voor Fagro, als koploper in fintech. “We hebben ontzettend goede financials in huis, die gewend zijn met data te werken. Daarnaast zijn we al sinds 2017 gericht met fintech bezig en hebben we sinds 2018 een center of expertise op dit gebied,” vertelt Peter.

Met de nieuwe business unit verbreedt Fagro zijn focus. Peter: “Vanuit Data & Digital Solutions helpen we onze relaties zo efficiënt mogelijk waardevolle inzichten uit hun data te halen. Data zijn op zichzelf nog geen informatie. Daarnaast neemt behalve de hoeveelheid data ook de complexiteit ervan toe, zoals bronnen en structuren. Dit brengt technische, organisatorische en maatschappelijke uitdagingen met zich mee. Bij die uitdagingen ondersteunen we onze relaties. Daarbij maken we onderscheid tussen data & techniek voor processen en data & techniek voor informatievoorziening en besluitvorming.”

Neem voor meer informatie contact op met Peter Heesakkers via +31 (0)6 4127 7741 of p.heesakkers@fagro.nl.

Ook in deze uitgave

Ook in deze uitgave

Fagro over de vloer bij personeelsvoorziener AB Zuid-Holland

Fagro helpt Alfa onderweg naar duurzaam verdienmodel

Fagro ondersteunt huisartsenorganisatie met financiële uitdagingen

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.