Fagro is onderdeel van

Voorwoord

Wat gaat de toekomst ons brengen?

Duurzame groei

Die vraag is eigenlijk altijd aanwezig en relevant, ook in economische zin. Soms zie je allesbepalende, plotselinge veranderingen – zoals bijvoorbeeld een pandemie – niet aankomen, soms volgen ontwikkelingen meer de weg der geleidelijkheid.

Zo is op dit moment de vraag hoe de internationale rentestanden zich verder zullen ontwikkelen als reactie op de weliswaar afgenomen, maar toch nog hoger dan wenselijke inflatie. De verwachte hogere rentestanden kunnen en zullen een remmende werking hebben op economische groei en mogelijk zelfs voor krimp zorgen. Toenemende onzekerheid dus. Anderzijds weten we dat in onze markt en economie de arbeidsmarkt krap is en zeer waarschijnlijk ook zal blijven, zelfs bij economische tegenwind.

Wat betekent dit voor Fagro? Het antwoord daarop is heel helder: wij moeten zorgen dat wij op ons gebied de meest aantrekkelijke werkgever zijn en blijven. Goed voor je mensen zorgen dus, zodat ze komen en blijven. Hoe doe je dat? Door te vragen wat top of mind is bij je medewerkers, oprecht nieuwsgierig te zijn naar wat er speelt, naar wat iedereen vindt en je hierop als organisatie te ontwikkelen. Daar zijn wij intensief en dagelijks mee bezig. Om onze medewerkers nog beter op basis van persoonlijke behoefte en capaciteiten te helpen met hun ontwikkeling, hebben we verder het nieuwe Fagro Loopbaanpadenmodel ontwikkeld.

Het betekent ook maatschappelijk relevant zijn. Hiervan in deze Improve meerdere voorbeelden: veel van de opdrachten die onze medewerkers doen hebben een directe, maatschappelijke relevantie. Dat is fijn: je beroep uitoefenen en tegelijkertijd als financial of data analyst die impact kunnen maken. De propositie die wij ontwikkeld hebben om organisaties te helpen met sustainability reporting als gevolg van de CSRD is daar ook een mooi voorbeeld van. Het betekent daarnaast ook buiten je vakgebied als community een bijdrage leveren zoals bijvoorbeeld met een groot team deelnemen aan de Alpe d’Huzes.

Natuurlijk blijven we als koploper ook ambitieus als het gaat om verdere gezondere, duurzame groei en dus lees je ook over onze nieuwe business units Fagro Rotterdam, Data & Digital Solutions en nieuwe business managers die ons gaan helpen die groei te realiseren.

Ik wens u veel leesplezier!

Tekst

Peter Krebbekx

Fotografie

Jane Doe

Met dank aan

ACME BV

Ook in deze uitgave

Ook in deze uitgave

Fagro over de vloer bij personeelsvoorziener AB Zuid-Holland

Fagro helpt Alfa onderweg naar duurzaam verdienmodel

Fagro ondersteunt huisartsenorganisatie met financiële uitdagingen

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.