Fagro is onderdeel van

Even voorstellen

Peter Heesakkers (42)

Peter woont samen met zijn gezin in Weert en is werkzaam vanuit kantoor Best. Hij is inmiddels bijna zeven jaar in dienst bij Fagro, waarvan hij drie jaar de rol van consultant heeft vervuld. Vanuit Fagro heeft hij de mogelijkheid gekregen om zich te verdiepen in technologische ontwikkelingen en de impact hiervan op het vakgebied finance. Peter is als een van de kartrekkers het Fagro FinTech Center of Expertise gestart. Op dit moment volgt Peter naast zijn rol als Business Manager de Masteropleiding Data Science, waar hij komend jaar verwacht af te studeren.

Sinds dit jaar heeft Fagro de nieuwe business unit Data & Digital Solutions, Peter geeft vanuit zijn expertise en rol als business manager sturing over deze nieuwe unit. Hij kijkt er naar uit om verder te bouwen aan de nieuwe business unit en onze relaties te helpen met slimme digitale oplossingen.

Ook in deze uitgave

Ook in deze uitgave

Fagro over de vloer bij personeelsvoorziener AB Zuid-Holland

Fagro helpt Alfa onderweg naar duurzaam verdienmodel

Fagro ondersteunt huisartsenorganisatie met financiële uitdagingen

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.